Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cicioni in Londen verkozen tot 'Best New Organic Food Product'

Cicioni is in de prijzen gevallen op de Natural & Organic Products in Londen. Het nieuwe product dat gemaakt is van gefermenteerde noten won de award in de categorie 'Best New Organic Food Product' (gesponsord door de Soil Association). De beurs werd gehouden op 2 en 3 april.



Cicioni wordt geproduceerd door het Italiaanse bedrijf EuroCompany. Nederlander Gert-Jan de Groot is als partner verbonden aan EuroCompany. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Reeuwijk. Hij vertelt wat Cicioni volgens hem tot een uniek product maakt: "Cicioni is een nieuw, uniek product omdat het gemaakt is van gefermenteerde noten. Cicioni is vrij van zuivel, gluten, additieven en conserveringsmiddelen. Het product is heel puur, gemaakt van amandelen en cashewnoten, water, zout en enzyme. Cicioni is biologisch en geschikt voor zowel vegetariƫrs als veganisten. Het heeft dezelfde toepassingsmogelijkheden als kaas."



Voor meer informatie: Gert-Jan de Groot, gertjan@eurocompanysrl.com, www.eurocompanysrl.com 
Publicatiedatum: