Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op basis van fruit, nootjes en cereals

Royal Green introduceert drie nieuwe cereals

Royal Green breidt haar Cereal lijn uit met drie nieuwe varianten op basis van fruit, nootjes en cereals. Twee daarvan zijn van Demeter-kwaliteit: de Royal Green Oat Meal Gold en Very Spelty Berry Muesli. De Crisp & Crunch Muesli is biologisch gecertificeerd.



De eerste biodynamische variant bestaat uit volkoren havervlokken, lijnzaad, rozijnen, appelstukjes, kaneel en 9,5 procent amandelstaafjes. Het product is binnen 8 minuten klaar. De tweede, eveneens biodynamische variant is een spelt muesli voor elk moment van de dag en bevat naast spelt en appelstukjes voor 19 procent aan bessen, waaronder bramen, bosbessen, aardbeien, krenten en rozijnen. Beide producten zijn ongezoet en bevatten alleen van nature aanwezige suikers.

De Royal Green Crisp & Crunch Muesli is biologisch gecertificeerd en glutenvrij. Deze variant is knapperig en rijk gevuld met cornflakes, amaranth, quinoa, boekweit en gevriesdroogd fruit, waaronder mango en banaan.

De producten zijn onder meer verkrijgbaar bij Vitaminstore, Ekoplaza, Gezond&Wel en reformwinkels.

Voor meer informatie: www.royal-green.eu
Publicatiedatum: