Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Alphanova Kids bij Yaviva

Biologische milde huidverzorging voor kinderen

Lekker spelen en vies worden, als kind is er niets leuker dan dat. Om vervolgens fijn in bad te plonzen om je weer schoon te wassen. Om daarin te voorzien presenteert Yaviva nu Alphanova KIDS: een lijn met biologische verzorgingsproducten voor kinderen van 3 jaar en ouder. Eco groothandel Yaviva is de exclusieve importeur van dit merk met milde verzorgingsproducten. Voor de jongens is er een blauwe lijn en voor de meisjes is er de roze Princess lijn.



De Princess Bio producten zijn speciaal ontwikkeld voor meisjes vanaf 3 jaar. De producten bevatten uitsluitend natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten. De samenstelling van de producten is een formule van extracten van biologische aardbeien, biologisch katoen en aloë vera sap. Het resultaat zijn milde verzorgingsproducten met een zoete geur. Voor de jongens is er een blauwe lijn met biologische verzorgingsproducten. De producten hebben een frisse geur van biologische appel, katoenextract en aloë vera.

De verzorgingsproducten van Alphanova Kids worden gemaakt met de beste ingrediënten uit de Provence. Minstens 99,3 procent daarvan heeft een natuurlijke oorsprong. De verzorgingsproducten bevatten geen zeep, alcohol, SLS, parabenen en kleurstoffen. Ze worden verrijkt met lavendel en biologische katoenextracten, waardoor ze geschikt zijn voor de meest gevoelige huid. De producten zijn niet getest op dieren en zijn verpakt in een recyclebare verpakking.

De producten van Alphanova Kids zijn onder andere verkrijgbaar bij webwinkel SoloBioMooi. Verkoopprijzen gaan vanaf 6,65 euro.

Voor meer informatie: www.yaviva.nl
Publicatiedatum: