Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nordic Berries: verzorgingsproducten van lokale bloemen en bessen

De BioBeurs in Zwolle en BioFach/Vivaness in Neurenberg liggen al weer even achter ons. Voor Urtekram is de Vivaness goed verlopen. Uit de nieuwste serie, Nordic Berries, werd de shampoo als beste nieuwe product betiteld door de vakbezoekers.


 
De serie Nordic Berries is door Urtekram ontwikkeld met in Noord-Jutland lokaal verkrijgbare ingrediƫnten als duindoorn, cranberries en rozenbottel. Door ze samen te voegen met hyaluronzuur en peptiden in een aantal lichaamsverzorgingsproducten is een krachtig anti-oxidatieve serie ontstaan. De geur is afkomstig van Scandinavische bloemen en bessen. De blauwe kleur is afkomstig van blauwe bessen.

De serie bestaat uit shampoo, conditioner, spray conditioner (leave-in), cream deodorant, handzeep, bodylotion en douchegel. Alle producten zijn gecertificeerd door EcoCert/Cosmos organic en eveneens veganistisch. De producten zijn verkrijgbaar in een display met de vijf hardlopers, van elk vijf stuks.

Voor meer informatie:
T: 055-5337799
informatie@natrada.nl
www.natrada-biologischeverzorging.nl
Publicatiedatum: