Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




KOOC: dagverse biologische kant-en-klaarmaaltijden

KOOC wil de norm zetten voor dagverse kant-en-klaarmaaltijden. Dit doet ze door maaltijden van hoge kwaliteit in eigen keuken te bereiden en te bezorgen in heel Nederland. De ingrediënten voor de maaltijden zijn natuurlijk, onbewerkt en vrij van gluten, lactose en caseïne. Daarnaast voldoen de gerechten aan de strenge gezondheidscriteria van gezondheidscoach en levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman.

Missie & ambitie

Het toegankelijk maken van dagverse, lekkere en eerlijke maaltijden voor iedereen, dat is de missie van KOOC. Het merk wil middels innovatie en het produceren van lekkere en gezonde maaltijden het eetgedrag van mensen positief beïnvloeden. Het eerlijke van de maaltijden komt door een natuurlijk gebalanceerde en geïntegreerde manier van zakendoen, waarbij iedere stap die KOOC maakt, bijdraagt aan het beste resultaat voor iedereen. So tasty, so healthy, so easy.



Gerechten

Op dit moment zijn zes gerechten beschikbaar, van lamscurry met bataat en groenten tot kabeljauw met spinaziepesto, tomatenchutney en fusilli. Deze maaltijden worden ieder kwartaal aangepast. Wanneer je een gerecht bestelt voor 10 uur 's ochtends, kun je het de volgende dag om 18:00 uur thuis verwachten. Je kunt kiezen voor één of meerdere gerechten. De maaltijden blijven na bezorging vijf dagen houdbaar en het is ook mogelijk om ze in te vriezen.

Achtergrond

KOOC is een betrouwbaar, transparant bedrijf, opgericht in januari 2017 door ondernemer Cor Jansen. KOOC werkt samen met professionele koks en gezondheidscoach en levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman die de maaltijden samenstelt. Door certificering, het deskundige personeel en een betrokken voedingsexpert biedt iedere KOOC-maaltijd kwaliteit. Het bedrijf heeft een keuken gevestigd in Dirksland.

Voor meer informatie: www.kooc.nl

Publicatiedatum: 28-3-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

26-4-2018 "Bio-maïsboer financier van 50.000 pro-Russische kranten"
25-4-2018 Zou lager btw-tarief in België biolandbouw een extra boost geven?
25-4-2018 Spar rolt gezondheidsformule internationaal uit
25-4-2018 De evolutie van biologische producten
25-4-2018 Is droogte nu verleden tijd?
24-4-2018 Simon Lévelt sponsort het Van Gogh Museum
24-4-2018 'Lekker' belangrijkste aankoopmotief middelbare scholieren
24-4-2018 BuytenBeleef Festival trekt 900 bezoekers
23-4-2018 Wessanen maakt minder winst
23-4-2018 "We willen het liefst bio-landbouwbedrijven"
20-4-2018 Reuzengrutto nestelt langs de A12
20-4-2018 Eosta in finale Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap
19-4-2018 Aantal zoekopdrachten naar 'groene' banen neemt toe
19-4-2018 "Grote stappen gezet in voeder voor bio-segment"
18-4-2018 Booths breidt assortiment natuurlijke, biologische verzorgingsmiddelen uit
18-4-2018 Odin steunt Nationale Bijentelling van Nederland Zoemt
18-4-2018 Veel biologisch tijdens festivals deze zomer
17-4-2018 Een biologische winkel met 17.000 winkeliers
17-4-2018 'Too good To go' app breidt uit in Utrecht en Rotterdam
17-4-2018 "Intensieve samenwerking essentieel in Noord-Nederland"

 

Reacties:


Interessant, wellicht ook voor ouderen die op tafeltje-dekje systemen aangewezen zijn, maar toch verlangen naar (een hogere) kwaliteit.

Wat ik wel stuitend vind, is dat niet één vegetarisch gerecht bij zit!
De groep mensen die biologisch eten, telt volgens mij een relatief grote groep vegetariërs alsook mensen die weinig (één of enkele dagen per week) vlees eten. Daarbij opgeteld dat men schrijft een gevarieerd eetpatroon te garanderen, doet mijn wenkbrauwen fronzen. Te stellen dat een voedingspatroon dat enkel bestaat uit maaltijden waarin vlees (of dierlijke materialen in het algemeen) is en zijn verwerkt, is al lang achterhaald. Zelfs de schijf van vijf is daar vorig jaar op aangepast!

Afijn.
Wellicht is dit menu enkel het begin en voegt KOOC in het volgende kwartaal vegetarische maaltijden toe.
David Bosman, Rotterdam - 28-3-2017 15:08:11


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *