Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




KOOC: dagverse biologische kant-en-klaarmaaltijden

KOOC wil de norm zetten voor dagverse kant-en-klaarmaaltijden. Dit doet ze door maaltijden van hoge kwaliteit in eigen keuken te bereiden en te bezorgen in heel Nederland. De ingrediënten voor de maaltijden zijn natuurlijk, onbewerkt en vrij van gluten, lactose en caseïne. Daarnaast voldoen de gerechten aan de strenge gezondheidscriteria van gezondheidscoach en levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman.

Missie & ambitie

Het toegankelijk maken van dagverse, lekkere en eerlijke maaltijden voor iedereen, dat is de missie van KOOC. Het merk wil middels innovatie en het produceren van lekkere en gezonde maaltijden het eetgedrag van mensen positief beïnvloeden. Het eerlijke van de maaltijden komt door een natuurlijk gebalanceerde en geïntegreerde manier van zakendoen, waarbij iedere stap die KOOC maakt, bijdraagt aan het beste resultaat voor iedereen. So tasty, so healthy, so easy.



Gerechten

Op dit moment zijn zes gerechten beschikbaar, van lamscurry met bataat en groenten tot kabeljauw met spinaziepesto, tomatenchutney en fusilli. Deze maaltijden worden ieder kwartaal aangepast. Wanneer je een gerecht bestelt voor 10 uur 's ochtends, kun je het de volgende dag om 18:00 uur thuis verwachten. Je kunt kiezen voor één of meerdere gerechten. De maaltijden blijven na bezorging vijf dagen houdbaar en het is ook mogelijk om ze in te vriezen.

Achtergrond

KOOC is een betrouwbaar, transparant bedrijf, opgericht in januari 2017 door ondernemer Cor Jansen. KOOC werkt samen met professionele koks en gezondheidscoach en levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman die de maaltijden samenstelt. Door certificering, het deskundige personeel en een betrokken voedingsexpert biedt iedere KOOC-maaltijd kwaliteit. Het bedrijf heeft een keuken gevestigd in Dirksland.

Voor meer informatie: www.kooc.nl

Publicatiedatum: 28-3-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

11-12-2017 Bio Goat Meat en Agrifirm slaan handen ineen
8-12-2017 Aldo derde bij Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijzen 2017
8-12-2017 Bio-boegbeeld Edith Lammerts van Bueren zwaait af
8-12-2017 Overname Hartman voor de rechter
6-12-2017 Zaadhandel Neutkens stoot gangbare landbouwactiviteiten af
4-12-2017 In memoriam: Hans Moltzer
4-12-2017 Bert Jongsma nieuwe co-directeur Simon Lévelt
1-12-2017 Phytofar Instituut Prijzen 2017 belonen duurzaamheid
1-12-2017 Fruveco neemt nieuwe volautomatische koelopslag in gebruik
30-11-2017 Bio-ijsproducent B&G Foodfactory wint Ondernemersprijs Achtkarspelen
29-11-2017 English Tea Shop wint Business Award voor Duurzaamheid
29-11-2017 "200.000 doden, helaas geen nepnieuws"
23-11-2017 Aldo BV/Natuurlijktomaat.nl genomineerd voor Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs 2017
21-11-2017 "Nestlé geïnteresseerd in overname Hain Celestial Group"
21-11-2017 Ruimere keuze in bio-zuivelalternatieven
20-11-2017 Meesters van De Halm kijkt terug op enerverend jaar
20-11-2017 BioBandits wint PETA Vegan Food Award 2017
16-11-2017 Kemper Kip kan verder met plannen bio-vleeskuikenhouderij
16-11-2017 Buurman wil bio-kippen van schaduw beroven
13-11-2017 Brand verwoest pand uienfabriek Lion Foods in Sint-Maartensdijk

 

Reacties:


Interessant, wellicht ook voor ouderen die op tafeltje-dekje systemen aangewezen zijn, maar toch verlangen naar (een hogere) kwaliteit.

Wat ik wel stuitend vind, is dat niet één vegetarisch gerecht bij zit!
De groep mensen die biologisch eten, telt volgens mij een relatief grote groep vegetariërs alsook mensen die weinig (één of enkele dagen per week) vlees eten. Daarbij opgeteld dat men schrijft een gevarieerd eetpatroon te garanderen, doet mijn wenkbrauwen fronzen. Te stellen dat een voedingspatroon dat enkel bestaat uit maaltijden waarin vlees (of dierlijke materialen in het algemeen) is en zijn verwerkt, is al lang achterhaald. Zelfs de schijf van vijf is daar vorig jaar op aangepast!

Afijn.
Wellicht is dit menu enkel het begin en voegt KOOC in het volgende kwartaal vegetarische maaltijden toe.
David Bosman, Rotterdam - 28-3-2017 15:08:11


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *