Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »


Bron: Google Nieuws

Koerslijstmeer »




KOOC: dagverse biologische kant-en-klaarmaaltijden

KOOC wil de norm zetten voor dagverse kant-en-klaarmaaltijden. Dit doet ze door maaltijden van hoge kwaliteit in eigen keuken te bereiden en te bezorgen in heel Nederland. De ingrediŽnten voor de maaltijden zijn natuurlijk, onbewerkt en vrij van gluten, lactose en caseÔne. Daarnaast voldoen de gerechten aan de strenge gezondheidscriteria van gezondheidscoach en levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman.

Missie & ambitie

Het toegankelijk maken van dagverse, lekkere en eerlijke maaltijden voor iedereen, dat is de missie van KOOC. Het merk wil middels innovatie en het produceren van lekkere en gezonde maaltijden het eetgedrag van mensen positief beÔnvloeden. Het eerlijke van de maaltijden komt door een natuurlijk gebalanceerde en geÔntegreerde manier van zakendoen, waarbij iedere stap die KOOC maakt, bijdraagt aan het beste resultaat voor iedereen. So tasty, so healthy, so easy.



Gerechten

Op dit moment zijn zes gerechten beschikbaar, van lamscurry met bataat en groenten tot kabeljauw met spinaziepesto, tomatenchutney en fusilli. Deze maaltijden worden ieder kwartaal aangepast. Wanneer je een gerecht bestelt voor 10 uur 's ochtends, kun je het de volgende dag om 18:00 uur thuis verwachten. Je kunt kiezen voor ťťn of meerdere gerechten. De maaltijden blijven na bezorging vijf dagen houdbaar en het is ook mogelijk om ze in te vriezen.

Achtergrond

KOOC is een betrouwbaar, transparant bedrijf, opgericht in januari 2017 door ondernemer Cor Jansen. KOOC werkt samen met professionele koks en gezondheidscoach en levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman die de maaltijden samenstelt. Door certificering, het deskundige personeel en een betrokken voedingsexpert biedt iedere KOOC-maaltijd kwaliteit. Het bedrijf heeft een keuken gevestigd in Dirksland.

Voor meer informatie: www.kooc.nl

Publicatiedatum: 28-3-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-10-2017 Bio-boerderij 't Schop​ winnaar Pimp my Farmshop
13-10-2017 Overesch in BinnensteBuiten
6-10-2017 De Smaakspecialist pakt door met KidsProef
6-10-2017 Kaasmakerij Karwij in nieuwe handen
5-10-2017 ďHet geeft nog altijd een kick om alles op tijd geregeld te krijgen"
4-10-2017 Vroegop-Windig start strategisch partnerschap met Organto
3-10-2017 Unilever neemt Braziliaanse bio-producent M„e Terra over
3-10-2017 Feestdag voor 40 jaar de Traay: informatief en smaakvol
2-10-2017 Nieuw: Kastanje- en fruitdelicatessen van Corsicaanse bodem
2-10-2017 'Addick LandLaantje' eerbetoon op Kraaybeekerhof
29-9-2017 "We zijn een vaste waarde in de Vlaamse biosector"
28-9-2017 Co-creatie als ultieme leiderschapsvorm
26-9-2017 Natural Branding finalist in Accenture Innovation Awards
26-9-2017 'Wat is gezond en bewust eten in 2025?'
22-9-2017 Odin officieel lid van de vereniging Gemene Goed Economie
21-9-2017 14 oktober: officiŽle boekpresentatie Rineke Dijkinga
21-9-2017 Hooi, honing en hout sierden open dag Landgoed Bleijendijk
20-9-2017 Weerstand tegen uitbreidingsplannen Vitalis
18-9-2017 Ecover komt in handen van Amerikaanse sectorgenoot
15-9-2017 Schulp Vruchtensappen wint Ondernemersprijs Stichtse Vecht 2017

 

Reacties:


Interessant, wellicht ook voor ouderen die op tafeltje-dekje systemen aangewezen zijn, maar toch verlangen naar (een hogere) kwaliteit.

Wat ik wel stuitend vind, is dat niet ťťn vegetarisch gerecht bij zit!
De groep mensen die biologisch eten, telt volgens mij een relatief grote groep vegetariŽrs alsook mensen die weinig (ťťn of enkele dagen per week) vlees eten. Daarbij opgeteld dat men schrijft een gevarieerd eetpatroon te garanderen, doet mijn wenkbrauwen fronzen. Te stellen dat een voedingspatroon dat enkel bestaat uit maaltijden waarin vlees (of dierlijke materialen in het algemeen) is en zijn verwerkt, is al lang achterhaald. Zelfs de schijf van vijf is daar vorig jaar op aangepast!

Afijn.
Wellicht is dit menu enkel het begin en voegt KOOC in het volgende kwartaal vegetarische maaltijden toe.
David Bosman, Rotterdam - 28-3-2017 15:08:11


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *