Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




KOOC: dagverse biologische kant-en-klaarmaaltijden

KOOC wil de norm zetten voor dagverse kant-en-klaarmaaltijden. Dit doet ze door maaltijden van hoge kwaliteit in eigen keuken te bereiden en te bezorgen in heel Nederland. De ingrediënten voor de maaltijden zijn natuurlijk, onbewerkt en vrij van gluten, lactose en caseïne. Daarnaast voldoen de gerechten aan de strenge gezondheidscriteria van gezondheidscoach en levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman.

Missie & ambitie

Het toegankelijk maken van dagverse, lekkere en eerlijke maaltijden voor iedereen, dat is de missie van KOOC. Het merk wil middels innovatie en het produceren van lekkere en gezonde maaltijden het eetgedrag van mensen positief beïnvloeden. Het eerlijke van de maaltijden komt door een natuurlijk gebalanceerde en geïntegreerde manier van zakendoen, waarbij iedere stap die KOOC maakt, bijdraagt aan het beste resultaat voor iedereen. So tasty, so healthy, so easy.



Gerechten

Op dit moment zijn zes gerechten beschikbaar, van lamscurry met bataat en groenten tot kabeljauw met spinaziepesto, tomatenchutney en fusilli. Deze maaltijden worden ieder kwartaal aangepast. Wanneer je een gerecht bestelt voor 10 uur 's ochtends, kun je het de volgende dag om 18:00 uur thuis verwachten. Je kunt kiezen voor één of meerdere gerechten. De maaltijden blijven na bezorging vijf dagen houdbaar en het is ook mogelijk om ze in te vriezen.

Achtergrond

KOOC is een betrouwbaar, transparant bedrijf, opgericht in januari 2017 door ondernemer Cor Jansen. KOOC werkt samen met professionele koks en gezondheidscoach en levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman die de maaltijden samenstelt. Door certificering, het deskundige personeel en een betrokken voedingsexpert biedt iedere KOOC-maaltijd kwaliteit. Het bedrijf heeft een keuken gevestigd in Dirksland.

Voor meer informatie: www.kooc.nl

Publicatiedatum: 28-3-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

28-6-2017 Boerderij Beersche Hoeve nieuwe loot aan Odin-stam
26-6-2017 Gezamenlijke firma Mostert de Vrij opgericht
26-6-2017 Skal: 50 nieuwe gecertificeerden in mei 2017
22-6-2017 Urgenda viert 10-jarig bestaan
20-6-2017 Fotoreportage: Impressie Lekker naar de BioBoer 2017
19-6-2017 Amazon koopt Whole Foods
16-6-2017 Oproep: stuur foto's in van Lekker naar de Bioboer
14-6-2017 Nautilus Organic viert 30-jarig bestaan
8-6-2017 Rainforest Alliance en Utz Certified fuseren
6-6-2017 "Suiker is noodzakelijk om bepaalde producten te maken"
6-6-2017 Leonardo DiCaprio investeert in biologische kikkererwtensnacks
6-6-2017 De Landgenoten is Radicale Vernieuwer van 2017
6-6-2017 Het Blauwe Huis: ruimere vruchtwisseling na uitbreiding
1-6-2017 Maak kennis met Meesters van de Halm
30-5-2017 Gestolen foodtruck Kaas in ‘t Bakkie weer terecht
24-5-2017 Volgende Biojournaal-nieuwsbrief maandag 29 mei
24-5-2017 Recordaantal omschakelaars in Wallonië in 2016
22-5-2017 Biologische inspiratie op Landgoed Anneville
22-5-2017 De Halm vanavond in Het Klokhuis
22-5-2017 Bio Brass wint Flevopenning Toponderneming 2017

 

Reacties:


Interessant, wellicht ook voor ouderen die op tafeltje-dekje systemen aangewezen zijn, maar toch verlangen naar (een hogere) kwaliteit.

Wat ik wel stuitend vind, is dat niet één vegetarisch gerecht bij zit!
De groep mensen die biologisch eten, telt volgens mij een relatief grote groep vegetariërs alsook mensen die weinig (één of enkele dagen per week) vlees eten. Daarbij opgeteld dat men schrijft een gevarieerd eetpatroon te garanderen, doet mijn wenkbrauwen fronzen. Te stellen dat een voedingspatroon dat enkel bestaat uit maaltijden waarin vlees (of dierlijke materialen in het algemeen) is en zijn verwerkt, is al lang achterhaald. Zelfs de schijf van vijf is daar vorig jaar op aangepast!

Afijn.
Wellicht is dit menu enkel het begin en voegt KOOC in het volgende kwartaal vegetarische maaltijden toe.
David Bosman, Rotterdam - 28-3-2017 15:08:11


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *