Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




KOOC: dagverse biologische kant-en-klaarmaaltijden

KOOC wil de norm zetten voor dagverse kant-en-klaarmaaltijden. Dit doet ze door maaltijden van hoge kwaliteit in eigen keuken te bereiden en te bezorgen in heel Nederland. De ingrediŽnten voor de maaltijden zijn natuurlijk, onbewerkt en vrij van gluten, lactose en caseÔne. Daarnaast voldoen de gerechten aan de strenge gezondheidscriteria van gezondheidscoach en levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman.

Missie & ambitie

Het toegankelijk maken van dagverse, lekkere en eerlijke maaltijden voor iedereen, dat is de missie van KOOC. Het merk wil middels innovatie en het produceren van lekkere en gezonde maaltijden het eetgedrag van mensen positief beÔnvloeden. Het eerlijke van de maaltijden komt door een natuurlijk gebalanceerde en geÔntegreerde manier van zakendoen, waarbij iedere stap die KOOC maakt, bijdraagt aan het beste resultaat voor iedereen. So tasty, so healthy, so easy.



Gerechten

Op dit moment zijn zes gerechten beschikbaar, van lamscurry met bataat en groenten tot kabeljauw met spinaziepesto, tomatenchutney en fusilli. Deze maaltijden worden ieder kwartaal aangepast. Wanneer je een gerecht bestelt voor 10 uur 's ochtends, kun je het de volgende dag om 18:00 uur thuis verwachten. Je kunt kiezen voor ťťn of meerdere gerechten. De maaltijden blijven na bezorging vijf dagen houdbaar en het is ook mogelijk om ze in te vriezen.

Achtergrond

KOOC is een betrouwbaar, transparant bedrijf, opgericht in januari 2017 door ondernemer Cor Jansen. KOOC werkt samen met professionele koks en gezondheidscoach en levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman die de maaltijden samenstelt. Door certificering, het deskundige personeel en een betrokken voedingsexpert biedt iedere KOOC-maaltijd kwaliteit. Het bedrijf heeft een keuken gevestigd in Dirksland.

Voor meer informatie: www.kooc.nl

Publicatiedatum: 28-3-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

26-4-2017 onoff spices! start partnership met DO-IT
25-4-2017 11 duurzame food-ondernemers schalen op tegen klimaatverandering
24-4-2017 Kaasboerderij de Marlannen gedecertificeerd
24-4-2017 Keep on dreaming
21-4-2017 Lima's laboratorium legt lat hoog
21-4-2017 Omzet Wessanen +15,2% naar Ä165 mln in Q1
21-4-2017 Unilever neemt Amerikaanse bio-producent Sir Kensington's over
19-4-2017 Collega Rudolf Mulderij stapt in het huwelijksbootje
18-4-2017 Van Meir start pool voor bio-uien
13-4-2017 Hans Fuchs gestart bij varkens- en pluimveehouderijtak Bionext
11-4-2017 Skal: 51 nieuw gecertificeerden in maart 2017
11-4-2017 Management Buy Out Organic Flavour Company
7-4-2017 Nautilus Organic en Agriterra ondertekenen samenwerkingsovereenkomst
4-4-2017 Omzet- en volumestijging bio-segment The Greenery
3-4-2017 AloŽ Vera, biologische grondstof uit subtropische landen
30-3-2017 Bouw nieuw bedrijfspand De Bolster loopt vertraging op
29-3-2017 Ekoplaza en Diabetesfonds gaan suiker te lijf
29-3-2017 Dagvers gaat voor bio kant-en-klaarmaaltijden
27-3-2017 "Ik proef het product al voordat ik het ontwikkeld heb"
24-3-2017 BioTuinders: goed bodembeheer basis voor tuinderij

 

Reacties:


Interessant, wellicht ook voor ouderen die op tafeltje-dekje systemen aangewezen zijn, maar toch verlangen naar (een hogere) kwaliteit.

Wat ik wel stuitend vind, is dat niet ťťn vegetarisch gerecht bij zit!
De groep mensen die biologisch eten, telt volgens mij een relatief grote groep vegetariŽrs alsook mensen die weinig (ťťn of enkele dagen per week) vlees eten. Daarbij opgeteld dat men schrijft een gevarieerd eetpatroon te garanderen, doet mijn wenkbrauwen fronzen. Te stellen dat een voedingspatroon dat enkel bestaat uit maaltijden waarin vlees (of dierlijke materialen in het algemeen) is en zijn verwerkt, is al lang achterhaald. Zelfs de schijf van vijf is daar vorig jaar op aangepast!

Afijn.
Wellicht is dit menu enkel het begin en voegt KOOC in het volgende kwartaal vegetarische maaltijden toe.
David Bosman, Rotterdam - 28-3-2017 15:08:11


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *