Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Cora Braas, Alambika:

"Door de plant te vertroetelen, wordt hij nog krachtiger"

Tholen - Cora Braas is exclusieve distribiteur van Alambika in Nederland. "Alambika is een merk voor zuivere biologisch gecertificeerde en 'wildcrafted' etherische oliën", vertelt ze. Cora is op de BIOFACH in Neurenberg voor het eerst in aanraking gekomen met het merk. "Ik heb de productiemanager daar ontmoet en ben met hem in gesprek gegaan. Van daaruit is deze samenwerking ontstaan. Alambika biedt aromatherapie met een gevoel van welbehagen, veilig- en heilzaamheid, gewonnen uit de natuur."



Ze is zelf het meest enthousiast over de kwaliteit en uitstraling van het merk. "Ook heb ik veel bewondering voor de manier waarop ze er mee omgaan in Duitsland. De oliën worden daar gebotteld. Het is zo'n mooi bedrijf. Het bedrijf is totaal niet commercieel maar streeft wel naar de beste kwaliteit. Alle oliën zijn heel zorgvuldig uitgekozen door oprichter Malte Hozzel."

Alambika biedt een grote keuze. Er zijn momenteel wel 119 verschillende etherische oliën. "Naast de verfijnde lijn met 'solo oils' zijn er ook haaroliën, massage-oliën en ambiance room spray's verkrijgbaar." Cora heeft veel waardering voor de werkwijze van Alambika. "De oliën zijn waar het kan biologisch en anders worden ze in het wild gewonnen. De grondstoffen komen uit de landen waar ze horen te groeien. Zo krijg je de beste werking en kwaliteit."



Ze vertelt dat de productielocatie heel doordacht is. "Er is veel lichtinval in het gebouw en er staan geen mobieltjes aan, zodat er minimale straling is in het gebouw. Daarnaast wordt er klassieke muziek gedraaid. Een plant leeft immers, en de oliën worden als levende moleculen beschouwd. Door de plant te vertroetelen, wordt hij nog krachtiger. Dit proces komt de oliën nog meer ten goede en zorgt er naar mijn mening voor dat de kwaliteit niet te evenaren is met andere oliën."

Voor meer informatie:

Cora Braas
Alambika
06 37461509
info@alambika.nl
www.alambika.nl