Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van de brievenbus op de composthoop

Nieuwe milieuvriendelijke verpakking voor huis-aan-huis folders

Met de introductie van een nieuwe, nagenoeg transparante folie die voldoet aan de OK Compost Home norm en de strenge Franse NF T51-800 norm heeft Bio4Pack een verpakking voor onder andere huis-aan-huis folders die milieuvriendelijk genoemd mogen worden.

Zo van de brievenbus op de composthoop

De nieuwe folder-film voldoet aan de OK Home Compost-eisen en mag dus na gebruik op de composthoop in de tuin. De verpakking doet dan weer dienst als mest.



De mailingfilm is in diverse kwaliteiten verkrijgbaar en is bijna glashelder. Indien gewenst kan de film worden bedrukt in 8 kleuren, zonder dat dit ten koste gaat van de OK Home Compost norm. De film is leverbaar in alle gangbare rolbreedtes en -lengtes.

De toepassingsmogelijkheden van de nieuwe film gaan natuurlijk verder dan alleen het verpakken van folders en mailings. Het OK Home Compost certificaat is afgegeven voor zowel food als non-food gebruik. Vraag een sample aan en ontdek de mogelijkheden.

Voor meer informatie:
info@bio4pack.com
www.bio4pack.com
Publicatiedatum: