Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22-24 oktober in Parijs

Holland Paviljoen NAT EXPO stroomt vol

Het landbouwteam van de Nederlandse ambassade in Parijs organiseert in samenwerking met Bionext een Holland paviljoen op NAT EXPO, de tweejaarlijkse internationale beurs voor biologische producten die van 22 tot en met 24 oktober 2017 in Parijs plaatsvindt.

Er zijn 9 plekken te vergeven en er zijn al 7 opties genomen, dus de belangstelling is groot, aldus Bionext. De Franse biomarkt groeit momenteel heel sterk met naar schatting 20 procent in 2016. De verwachting is dat de omzet in 2016 boven de 7 miljard euro uitkomt. Daarmee begint Frankrijk Duitsland als grootste bio-afzetmarkt in de EU te benaderen. Naar schatting 30 procent van de bioproducten op de Franse markt worden geïmporteerd, dus er liggen grote kansen.

Bionext verzorgt in opdracht van de Franse Landbouwraad de werving. De standunits zijn volledig ingevuld en de kosten bedragen 1.665 euro voor units van 6m2, en 2.500 voor 9m2 units. Bionext- leden hebben voorrang. De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Voor meer informatie: www.bionext.nl
Publicatiedatum: