Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groenmoesmarkt: 19 maart in Sint-Oedenrode



Op 19 maart aanstaande wordt de eerst lustrumeditie gehouden van de grootste Nederlandse markt voor natuurlijk moestuinieren en eerlijk voeding: de Groenmoesmarkt. De markt vindt plaats in de Gasthuishoeve in het Brabantse Sint-Oedenrode.



De Groenmoesmarkt is niet enkel een verkoopmarkt. Er wordt informatie verstrekt over eerlijk zaadgoed (Marijke Raaijmakers namens stichting Zaadgoed), over de genenbank (Noortje Bas van WUR-CGN), over biodiversiteit (Wankja Ferguson van Vlinder Er Bij uit Groningen en door bijenmuseum Ecopoll uit Geffen. Informatie over permacultuur is te verwachten van Heleen Gierveld van uitg. Jan van Arkel). De Warmonderhof zal informatie over haar bd-opleidingen geven. De Flevo Campus over stadslandbouwinitiatieven in Almere en overig Flevoland en zal vooruitblikken naar de Floriade 2022.



Vanwege het eerste lustrum worden bezoekers getrakteerd op een gratis te bezoeken moestuincabaret (over gebruik van gewasbeschermingsmiddelen) van de Belgische Low Impact man Steven Vromman. Treinreizigers worden elk uur bij station Best afgehaald met een gratis rijdende museumbus en naar de ingang van de Groenmoesmarkt gereden. Hans van Eekelen presenteert er zijn vierde moestuinboek: een circa 900 pagina's tellend praktijkboek 'Het Nieuwe Moestuinieren'.



Voor meer informatie:
Hans van Eekelen
info@groenmoes.nl
www.groenmoes.nl
Publicatiedatum: