Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
29 maart

Workshop 'Crowdfunding: iets voor mij?'

Heb je een idee voor een nieuw product of een nieuwe dienst maar ontbeer je de financiële middelen? Of groeit je bedrijf hard maar merk je dat het nog beter zou kunnen met wat meer financiële armslag? Kortom: heb je geld nodig voor je nieuwe plannen? Je zou naar de bank kunnen gaan of een investeerder zoeken. Of kan crowdfunding ook een oplossing voor je zijn?



Crowdfunding is het betrekken van het publiek (de crowd) bij het realiseren van jouw plan. Door een crowdfundingscampagne te voeren, bijvoorbeeld via crowdfunding-platform CrowdAboutNow, verzamel je een groep mensen om je heen die geïnteresseerd zijn in jouw onderneming en jou hierbij financieel of op andere manier willen ondersteunen. Maar hoe pak je dat aan?

Op 29 maart beantwoorden Fiducie en CrowdAboutNow deze en andere vragen van duurzame ondernemers in en om Rotterdam in de workshop "Crowdfunding: iets voor mij?". En niet alleen worden al vragen beantwoord, maar er wordt meteen aan de slag gegaan. Daarbij wordt stilgestaan bij vragen als 'Wat is de niche van mijn onderneming?' en 'Waar zit mijn netwerk?'.

Zo begin je als ondernemer meteen aan de opzet van je campagne om een vliegende start te maken. Deelname kost 20 euro exclusief BTW, maar inclusief koffie, thee en lunch. Er zijn 20 plaatsen beschikbaar voor deze workshop. De workshop vindt plaats bij Impact Hub Rotterdam.

Programma

10.00: Ontvangst
10.30: "Wat heb ik nodig om verder te komen met mijn onderneming?"
10.45: De voorbereiding: financieel plan, interne en externe financiering (Nico Verzijden, Fiducie)
11.00: "Wat is de niche van mijn onderneming?"
11.15: Hoe pak je een crowdfundingcampagne aan? (Mark Laagewaard, CrowdAboutNow)
11.30: Ervaringen van een crowdfundingcampagne
11.45: "Waar zit mijn netwerk?"
12.00: Vragen en discussie
12.30: Netwerklunch

Voor meer informatie: www.financieel-duurzaam.nl/fiducie
Publicatiedatum: