Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Healthbox, waar voeding en cosmetica samenkomen

De naam Healthbox zegt het al, een box vol gezondheid. In deze box gaat het niet alleen om voeding, stressmanagement en sport, maar ook wat je op je huid smeert, waar je jouw tanden mee poetst of jezelf mee wast. Samen met Healthbox heeft Ralph Moorman een box samengesteld met 16 producten die bijdragen aan een gezonde lifestyle. De basis van de producten is dat ze puur zijn en dicht bij de natuur staan, maar toch ook weer modern en hightech zijn. Zo is het mogelijk om de tanden te bleken en te reinigen met het product Ivories, met als werkzame ingrediƫnten actieve kool en bentoniet klei.



"De populariteit van Healthbox en het vertrouwen in mijn keuzes is zo groot dat de eerste batch binnen een paar uur uitverkocht was. Dit kwam mede door de hoge korting (van 150 euro voor 34,95 euro). Om de teleurgestelde mensen die te laat waren toch nog een kans te geven is er nu een tweede en laatste serie te bestellen", aldus Ralph, levensmiddelentechnoloog en gezondheidscoach.

Voor meer informatie: www.healthbox.nl 
Publicatiedatum: