Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw winkelpand per 1 mei

Het Ekohuis in Eelde ziet kansen

Er staat heel wat te gebeuren bij Het Ekohuis in Eelde. Nog niet zo lang geleden kreeg eigenaar Jan-Erik Stuit het bericht dat de huur van het huidige pand wordt opgezegd. De biologische speciaalzaak bestaat nu twee jaar en heeft een trouwe klantenkring om zich heen verzameld. Hier zijn ze heel erg trots op. En ze hadden graag nog even op de huidige plek willen blijven, maar per 1 mei 2017 gaat Het Ekohuis verder in een nieuw winkelpand, vlak achter de huidige winkel. De grootte van de winkel blijft ongeveer hetzelfde en ook blijven ze dezelfde kwaliteitsproducten leveren. Het Ekohuis ziet dus kansen en buigt deze gedwongen keuze om naar een mogelijkheid om de winkel naar een hoger plan te tillen.


Jan-Erik Stuit voor het huidige pand.

De winkel voert een zeer uitgebreid assortiment van uitsluitend biologische en biologisch dynamische producten, waarmee ze zich onderscheidt. Klanten kunnen voor al hun boodschappen bij Het Ekohuis terecht. Van heerlijke kazen van het mes, vers brood van de bakker, dranken en sappen tot diverse regionale streekproducten. Naast de kwaliteit van de producten, is er aandacht voor de klant. De winkel is een plek waar ruimte is voor een praatje met een kop koffie of thee aan de grote tafel.

Samen met anderen organiseert Het Ekohuis ook andersoortige activiteiten in en om de winkel, van het organiseren van een filmavond, appelpersen voor de deur tot het organiseren van 'The big draw'. Dit laatste is een evenement waar diverse ondernemers in Eelde aan mee doen met als doel zoveel mogelijk mensen aan het tekenen krijgen.

Helaas brengt de gedwongen verhuizing en het inrichten van een nieuwe winkel veel kosten met zich mee. Kosten die door het relatief korte bestaan van Het Ekohuis op dit moment niet zijn op te brengen. Daarom heeft Stuit er voor gekozen een crowdfundingcampagne te starten.



Crowdfunding is een financieringsvorm die steeds populairder wordt en biedt een kans om samen met anderen ervoor te zorgen, dat de winkel kan blijven voortbestaan. En iedereen kan mee investeren, al vanaf 50 euro. Een brainstormsessie met betrokken klanten heeft vele ideeën opgeleverd voor mooie tegenprestaties. Van sponsor een plank of ledlamp tot en met een dagexcursie naar een biologisch bedrijf met aansluitend een diner. Ook is het mogelijk te investeren door middel van een lening. Alle details van de campagne zijn vanaf zaterdag 4 maart 2017 vinden op deze pagina. Geïnteresseerden kunnen zich ook via de site van Het Ekohuis inschrijven voor de nieuwsbrief.



Voor meer informatie:

Jan-Erik Stuit
Het Ekohuis
Hoofdweg 73
9761 EC Eelde
050 8511830
info@hetekohuis.nl
Publicatiedatum: