Matcha en groenten geven pannenkoeken kleur
De medewerkers van De Smaakspecialist gaan altijd graag zelf aan de slag met de nieuwe producten. Hierbij vinden ze het ook leuk om te experimenteren met variaties op het bestaande recept. Zo heeft Eef het afgelopen weekend al zogenaamde 'fluffy beetroot pancakes' klaargemaakt. Hiervoor gebruikte ze de pannenkoekmix rode biet. Het recept is inmiddels al gedeeld op de website van BioToday en hun social media kanalen. "Door de producten ook meteen zelf te gebruiken kunnen we onze klanten niet alleen goed informeren, maar het is ook gewoon leuk om het allemaal uit te proberen", aldus Eef. "Voor dit recept ben ik begonnen met het opkloppen van eiwitten en dit heb ik door het beslag gedaan. En om de rode biet-smaak nog meer te benadrukken heb ik wat extra rode biet-poeder toegevoegd."
Voor meer informatie:
De Smaakspecialist
Thoornseweg 2
4854 EH Bavel
076 5656709
info@desmaakspecialist.nl
www.biotoday.bio
www.desmaakspecialist.nl