Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Leuk om de nieuwe producten zelf uit te proberen"

Matcha en groenten geven pannenkoeken kleur

Tholen - Kleurrijke bio-pannenkoeken kan men vanaf nu eenvoudig maken met de mixen van BioToday. Deze nieuwe pannenkoekmixen zijn gemaakt op basis van biologisch volkoren speltmeel. Er zijn vier verschillende varianten: rode biet, wortel, matcha en spinazie. "Deze ingrediënten geven de pannenkoek niet alleen een bijzondere twist, maar ook nog eens een mooie kleur, wat het net iets unieker maakt", vertelt Eef de Regt van De Smaakspecialist (BioToday is één van de eigen merken). Aan de mix hoeft men alleen nog (plantaardige) melk, eieren en een snufje zout toe te voegen. Ze geeft aan dat de smaak van de rode biet, wortel, matcha en spinazie niet heel overheersend zijn in de mix.



De medewerkers van De Smaakspecialist gaan altijd graag zelf aan de slag met de nieuwe producten. Hierbij vinden ze het ook leuk om te experimenteren met variaties op het bestaande recept. Zo heeft Eef het afgelopen weekend al zogenaamde 'fluffy beetroot pancakes' klaargemaakt. Hiervoor gebruikte ze de pannenkoekmix rode biet. Het recept is inmiddels al gedeeld op de website van BioToday en hun social media kanalen. "Door de producten ook meteen zelf te gebruiken kunnen we onze klanten niet alleen goed informeren, maar het is ook gewoon leuk om het allemaal uit te proberen", aldus Eef. "Voor dit recept ben ik begonnen met het opkloppen van eiwitten en dit heb ik door het beslag gedaan. En om de rode biet-smaak nog meer te benadrukken heb ik wat extra rode biet-poeder toegevoegd."



Voor meer informatie:

De Smaakspecialist
Thoornseweg 2
4854 EH Bavel
076 5656709
info@desmaakspecialist.nl
www.biotoday.bio
www.desmaakspecialist.nl