Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drentse Aa nu ook verkrijgbaar bij Udea

De ambachtelijke zuivelproducten van producent Drentse Aa zijn vanaf heden ook bij Udea verkrijgbaar. De recente overname van De Zaai-Ster door Udea betekent dat de distributie voortaan door beide groothandels gedaan zal worden. Partijen waarmee geen samenwerking (meer) mee is, worden vanzelfsprekend niet langer beleverd.



Drentse Aa produceert al jaren een assortiment biologische zuivelproducten onder het Puur Noord Nederland, een private label van De Zaai-Ster, welke de afgelopen jaren ook de exclusieve distributie van het merk heeft verzorgd. Het assortiment bestaat uit verschillende dagverse zuivelproducten en een aantal ambachtelijk geproduceerde kazen.



De melk wordt op ambachtelijke wijze verwerkt door Kaasmakerij 'Karwij' in Rolde. Zo hanteert men hier nog het traditionele karnproces bij de bereiding van karnemelk en echte boter. Dit komt niet veel meer voor, zodat de bijzondere, zachte smaak van deze karnemelk steeds zeldzamer wordt. Voor Kaasmakerij Karwij staat het milieu centraal. In tegenstelling tot andere zuivelbedrijven worden Drentse Aa producten voornamelijk in glas verpakt. Verder wordt bij het verwerken van de producten natuurstroom gebruikt in de vorm van zonnecollectoren, die op het dak van de kaasmakerij in Rolde zijn geplaatst.
 


Het gehele assortiment van de Drentse Aa is zeven dagen in de week leverbaar en per stuk te bestellen. De versbestellingen kunnen gecombineerd worden met orders voor AGF, droge kruidenierswaren, verzorgingsproducten en supplementen.

Voor meer informatie: www.udea.nl
Publicatiedatum: