Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verkrijgbaar bij Yaviva

Divine Shampoo revitaliseert droog en beschadigd haar

Yaviva, groothandel in huidverzorgingsproducten, presenteert de nieuwe Divine Shampoo van La Fare 1789. Een biologisch gecertificeerde shampoo met krachtige ingrediënten uit de natuur, speciaal ontwikkeld om droog en fijn haar te voeden, te beschermen en weer te laten glanzen.

Af en toe kan ons haar wel wat extra verzorging gebruiken. Invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, chloorwater en zeewater kunnen het haar dof maken en daarnaast zorgen kou en de centrale verwarming voor uitdroging van het haar. De nieuwe Divine Shampoo van La Fare 1789 herstelt droog haar en maakt deze weer gezond en glanzend.


Krachtige ingrediënten uit de natuur

De divine shampoo is ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten. Een combinatie van biologische ingrediënten herstelt en voedt het haar en geeft het haar glans terug. Zo zorgt rozenextract voor hydratatie van het haar, van de wortels tot de punten. Citroenbalsem kalmeert de hoofdhuid, amandelen voeden het haar en maken het minder statisch, zacht en gemakkelijk doorkambaar. Oranjebloesem herstelt het haar en laat het glanzen. De shampoo is mild en geschikt voor dagelijks gebruik.

La Fare 1789

De huidverzorgingsproducten van het Franse cosmeticamerk La Fare 1789 worden gemaakt in de Provence. In deze schone, zuurstofrijke omgeving groeien de krachtige ingrediënten die gebruikt worden in de Divine Shampoo. De shampoo bestaat voor 99,3% uit natuurlijke ingrediënten, waarvan 12,5% afkomstig is van biologische landbouw. Maar ook de verpakking van de shampoo wordt gemaakt met respect voor het milieu. Deze is recyclebaar en weerspiegelt een transparante en eerlijke eenvoud.

De divine shampoo (verkoopprijs 19 euro) en andere verzorgingsproducten van La Fare 1789 zijn onder andere verkrijgbaar bij webwinkel SoloBioMooi en Natuurlijk Zuiver.

Voor meer informatie: www.yaviva.nl
Publicatiedatum: