Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee nieuwe varianten van Allos Farm Vegetables

Valentijnsdag staat in het teken van de liefde, dus ook liefde voor je lichaam. Elke dag verantwoord genieten? Dat kan met de heerlijke groentespreads van Allos. De groentespreads van Allos bestaan voor meer dan 60% uit groenten en zijn ontwikkeld volgens een speciaal recept met elk hun unieke samenstelling. De spreads zijn 100% biologisch, vegetarisch, veganistisch en glutenvrij.

De spreads zijn er in 10 verassende smaken, met als nieuwste varianten de Spicy Tomato & de Olive Tomato. Twee smaakvarianten voor ieder moment van de dag. De Farm Vegetables van Allos zijn namelijk eenvoudig toe te voegen aan elk gerecht. Op een cracker voor een voedzame lunch, door de pasta of als basis voor de dressing van je salade. Zo wordt groente eten nu nog makkelijker.



Verrassend anders

Allos is het Griekse woord voor 'anders'. Dit past bij het merk, want ze doen alles op hun eigen, ambachtelijke manier. Op het Allos Hof in Duitsland worden de beste biologische voedingsstoffen verwerkt tot smaakvolle, voedzame producten met verrassende smaken. Al bijna 40 jaar (sinds 1974) draagt Allos bij aan een gevarieerd eetpatroon en gaan ze bewust om met de natuur, elke dag opnieuw.
Alle producten van Allos zijn 100% biologisch en worden grotendeels ontwikkeld en gemaakt op de eigen Allos Boerderij.


Interesse of meer informatie?

De Allos Farm Vegetables Spicy-Tomato en Olive-Tomato zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de biologische groothandels. Consumentenadviesprijs is 2,49 euro.

Voor meer informatie:
Anne Rohof
anne.rohof@wessanen.com
Publicatiedatum: