Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Nieuw: ambachtelijk beschuit van Your Organic Nature

Met het nieuwe beschuit van Your Organic Nature voegt Udea twee ambachtelijke beschuitvarianten aan het assortiment toe: spelt beschuit en meergranen beschuit.

Your Organic Nature beschuit wordt op ambachtelijke wijze in een Nederlandse bakkerij gebakken. Deze bakkerij combineert de kennis van de inmiddels vierde generatie bakkers en de innovatieve geest van haar ingenieurs. Dit resulteert in smaakvol krokant beschuit. Het deeg is gemaakt met vezelrijke biologische granen en wordt bestrooid met graanvlokken en verschillende zaden en pitten.



Verpakt per 100 gram/8 beschuitjes. Consumentadviesprijs: 2,29 euro.

Bestellen?

Neem dan contact op met de verkoopafdeling van Udea: 0413-256700. Udea artikelnummers:
  • 90570 - meergranen beschuit
  • 90569 - spelt beschuit

Let op – allergenen informatie: het spelt beschuit bevat kleine hoeveelheden tarwegluten (3%), gerstemoutstroop (4%) en gerstemoutmeel (1%). Het zijn niet de hele granen die als 'drager' worden toegevoegd, maar als hulpmiddel. Gerstemoutmeel voor de kleur, tarwegluten is voor de elasticiteit.

Benieuwd naar het complete assortiment van Your Organic Nature? Kijk dan hier.

Publicatiedatum: 14-2-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

18-5-2018 Biologische rawfood crackers ontstaan uit zoektocht naar oplossing allergie
15-5-2018 Driekant en EKO-keurmerk in RTL7-programma Greenproject
14-5-2018 Minder deelnemers voor duurzame taartenbakwedstrijd
14-5-2018 'De Twee Gebroeders' vertellen over bio-meel tijdens landelijke molendag
14-5-2018 "Geur van versgebakken brood stimuleert niet tot aankoop"
1-5-2018 Le Bonbon Franc nu Skal-gecertificeerd
30-4-2018 Renkumse Molen Skal-gecertificeerd
30-4-2018 Eerste bio-baktarwe sinds jaren in Friesland verbouwd
20-4-2018 Bakwedstrijd: biologische appeltaart
16-4-2018 Pré Pain heeft uitbreidingsplannen
12-4-2018 "Biologisch brood kan ook echt lekker en betaalbaar zijn"
9-4-2018 Tritordeum bereikt ook bakkersopleiding
5-4-2018 Broer en zus bakken bio-biscuits
26-3-2018 Nieuw: raw psylliumvezels
23-3-2018 Prins Harry en Meghan Markle kiezen voor biologische bruidstaart
14-3-2018 'Jenneke bakt lekkernijen 100% biologisch'
12-3-2018 Samenwerking verbetert communicatie over bio-bakgraan
6-3-2018 "Ik kan uitslapen doordat mijn deeg 16 uur moet rijzen"
1-3-2018 Marlies Billens: "Goede biologische olijfolie werkt prima als broodverbeteraar"
28-2-2018 Wat bio-brood biologisch maakt

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *