Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Nieuw: ambachtelijk beschuit van Your Organic Nature

Met het nieuwe beschuit van Your Organic Nature voegt Udea twee ambachtelijke beschuitvarianten aan het assortiment toe: spelt beschuit en meergranen beschuit.

Your Organic Nature beschuit wordt op ambachtelijke wijze in een Nederlandse bakkerij gebakken. Deze bakkerij combineert de kennis van de inmiddels vierde generatie bakkers en de innovatieve geest van haar ingenieurs. Dit resulteert in smaakvol krokant beschuit. Het deeg is gemaakt met vezelrijke biologische granen en wordt bestrooid met graanvlokken en verschillende zaden en pitten.



Verpakt per 100 gram/8 beschuitjes. Consumentadviesprijs: 2,29 euro.

Bestellen?

Neem dan contact op met de verkoopafdeling van Udea: 0413-256700. Udea artikelnummers:
  • 90570 - meergranen beschuit
  • 90569 - spelt beschuit

Let op – allergenen informatie: het spelt beschuit bevat kleine hoeveelheden tarwegluten (3%), gerstemoutstroop (4%) en gerstemoutmeel (1%). Het zijn niet de hele granen die als 'drager' worden toegevoegd, maar als hulpmiddel. Gerstemoutmeel voor de kleur, tarwegluten is voor de elasticiteit.

Benieuwd naar het complete assortiment van Your Organic Nature? Kijk dan hier.

Publicatiedatum: 14-2-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

23-6-2017 Omzet bio-brood in servicesupers stijgt ruim een kwart in 2016
19-6-2017 Biologisch zuurdesembrood uit Eindhoven: Het Hoevebroodt
12-6-2017 "Jammer dat Skal niet meer in staat is om mee te denken"
6-6-2017 Basisprijs bio-graanpool Agrifirm bedraagt 338,78 euro per ton baktarwe
24-5-2017 Bio-granen op windkracht
19-5-2017 Zeeuwse bio-bakker zet haar deuren wagenwijd open
12-5-2017 Buiteman introduceert biscuits met gerijpte Goudse kaas&bieslook
1-5-2017 Belgen bakken bio-brood met buitenlands bakgraan
28-4-2017 "Geen molen verwerkt grondstoffen zo zuiver als de Treffler molen"
19-4-2017 Tritordeum: graan met 40% minder gluten-eiwitten dan tarwe
10-4-2017 Nominatie voor bio-baktarwe uit de Groningse Graanrepubliek
10-4-2017 "Bio-certificaat hoeft geen grote drempel te zijn"
20-3-2017 Stadsbakkerij Broodt bakt culinair brood voor restaurant De Lindehof
20-3-2017 Desembroden met een moderne kijk op de toekomst
16-3-2017 Kunstmest bij gangbare tarweteelt goed voor 40% CO2-uitstoot
2-3-2017 Nieuw: haverkoeken van Billy's Farm
13-1-2017 TerraSana start nieuwe serie receptenacties voor bio-winkels
11-1-2017 Bakker Bronswijk trekt naar Hoeve Biesland in maart
10-1-2017 Bakkerij de Knollentuin voortgezet door nieuwe eigenaren
6-1-2017 Australië: Vraag naar biologisch graan neemt toe

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *