Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vragenbus voor vragen over voeding bij Ekoplaza Breda

Na Ekoplaza in Breda (Nieuwe Haagdijk 7) is weer prima bereikbaar nu de werkzaamheden op de Nieuwe Haagdijk afgerond zijn. In de Bredase Bode is een artikel verschenen over de winkel waarin Jacqueline Looijen en Mark Verhoof meer vertellen over de kracht van de winkel. Ze geven onder meer aan trots te zijn op het grote aanbod van biologische groenten en fruit en de scherpe versacties. De AGF-afdeling heeft vorig jaar een prominente plek in de winkel gekregen. Voor het brood werkt Ekoplaza Breda samen met lokale bakkerij de Gomer en voor de groenten met de Zwalus in Lage Zwaluw.

Jacqueline en Mark merken dat er steeds meer aandacht is voor gezonde voeding. "Omdat wij al jaren gespecialiseerd zijn hebben wij heel wat deskundigheid op het gebied van voeding. Wij kunnen ook adviseren in het gebruik daarvan en er zijn regelmatig kleine proeverijen. Maar we weten zelf niet alles. Daarom starten we binnenkort met een vragenbus, waarin klanten hun specifieke vragen over voeding kunnen deponeren. Onze natuurvoedingscoach gaat die beantwoorden."

Klik hier voor het volledige artikel.

Bron: Bredase Bode
Publicatiedatum: