Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Health Wonders, knipoog naar farmaceutische industrie

"Bio kan zorgkosten helpen drukken"

Tholen –Voedselproductie wordt niet alleen meer aan milieu-impact gelinkt, maar in toenemende mate ook aan gezondheid. Eosta-directeur Volkert Engelsman ziet het om zich heen. "Artsen, zorgverzekeraars en diëtisten schenken meer aandacht aan producten die een aantoonbaar proactieve gezondheidswerking hebben. Dat gaat ook niet voorbij aan de retailers."

"Eosta heeft een succesvol begin gemaakt van de Health Wonders." Onder het motto Back to your Roots brengt Eosta in navolging van 'super fruits' ook super roots op de markt in de vorm van kurkuma, gember en aanverwante producten. Het zijn de positieve gezondheidseffecten die ook weer zorgkosten helpen drukken, beargumenteert Volkert. Op ludieke wijze maakt het bedrijf dat zichtbaar met de verpakking van de Health Wonders, in de vorm van een pillendoos met bijsluiter. Een knipoog naar de farmaceutische industrie.


De Health Wonders verschijnen in een ludieke pillendoosverpakking.

Volkert: "De traditionele bioconsumenten kochten bio niet alleen om ecologische redenen, maar ook uit gezondheidsoverwegingen. Vanuit de perceptie dat producten waarbij geen kunstmest of bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt bij voorbaat beter zijn. Als zij horen dat het leeuwendeel van alle gezondheidsproblemen een voedingsgerelateerde oorsprong heeft en nota bene van vooraanstaande oncologen uit de krant vernemen dat kurkuma meer uithaalt dan een chemokuur, dan wordt dat een opeenstapeling van koopargumenten voor bio. Als er maar genoeg golven bij elkaar komen, dan vormen die vanzelf een tsunami."

Voor meer informatie: www.eosta.com/nl