Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
OTC deelnemer Fruit Logistica; hal 3.2, stand D-07

"Binnenkort uitbreiding avocado, mango en limes uit Latijns-Amerika"

OTC-Organics, importeur, exporteur en distribiteur van verse biologische groenten en fruit, is ook dit jaar weer deelnemer van de Fruit Logistica in Berlijn, die overmorgen van start gaat. Dit jaar presenteert OTC zich in een geheel nieuwe stand.

Uitbreiding productassortiment

Sinds de oprichting in 2004 is OTC zowel intern als extern gegroeid. De groeiende vraag naar biologische producten heeft ertoe geleid dat OTC zijn productassortiment flink heeft kunnen uitbreiden. (Kas)groenten hebben inmiddels weer een prominente rol ingenomen en er zijn diverse telersprojecten gestart in West-Afrika, zoals biologische ananas uit Ivoorkust en mango uit Burkina Faso. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan het uitbreiden van productie van avocado, mango en limes in Latijns-Amerika. Sinds februari worden er weer wekelijks biologische bananen aangevoerd welke geleverd kunnen worden in elke gewenste kleur.

Team

Fred: "Ons professionele team zorgt er dagelijks voor dat onze producten met de hoogst mogelijke zorg bij onze klanten worden geleverd. Wij streven ernaar om net dat beetje extra te doen. We hebben onlangs onze verpakkingslijn mmmbio vernieuwd en uitgebreid, welke sinds kort een geregistreerd keurmerk draagt."

Het beursteam bestaat dit jaar uit Fred Kloen, Edward Out, Matthé Hendrikse, Alexander Restrepo, Rudie Ensing en Meindert Klaver. Zij nodigen u van harte uit om langs te komen in de vernieuwde stand van OTC: Hall 3.2 / stand D-07.

Voor meer informatie: www.otc-organics.com
Publicatiedatum: