Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Acacia- en bloemenhoning van Nutridia verlicht tegen pijn

Keelpijn, last van oprispingen of een bacteriƫle infectie? Honing verlicht de pijn dankzij zijn bacterieremmende werking. Nutridia heeft acacia- en bloemenhoning op de markt gebracht in een knijptube. De bloemenhoning verlicht tegen allergieƫn en hooikoorts, acaciahoning daarentegen heeft een bloedzuiverende werking.


Als de honing na enige tijd kristalliseert in een witte substantie, dan is dat volkomen normaal. Het opnieuw vloeibaar maken doe je door de tube in warm water, in de zon of op de verwarming te plaatsen bij een maximum temperatuur van 40 graden Celsius. Oververhitting wordt ten zeerste afgeraden, dat proces vernietigt namelijk de enzymen of fermenten die waardevol zijn voor je spijsvertering.

Beide honingsoorten zijn in een verpakking van 350 gram verkrijgbaar. De Acaciahoning heeft een consumentenadviesprijs van 5,79 euro, de Bloemenhoning 4,79 euro.

Voor meer informatie: www.nutridia.be
Publicatiedatum: