Op de beurs werden de nieuwste producten gepresenteerd, de bezoekers konden deze super lekkere introducties voor dit jaar dus alvast proberen. Deze honingsoorten werden op de stand extra in het zonnetje gezet:
- Lentehoning Demeter: Honing met het Demeter keurmerk is uniek in Nederland en bij de Traay zijn ze er trots op dat ze naast de zomerhoning Demeter, nu ook een lentehoning Demeter mogen aanbieden.
- Biologische Kamaihoning: De Kamahi bomen groeien in Nieuw Zeeland tot wel 25 meter hoogte en ze bloeien in dezelfde periode als Manuka. Kamahihoning is net als Manukahoning een unieke honingsoort. Kamahihoning wordt vanwege de intense smaakbeleving en aromatische smaak veel in recepten gebruikt. Bijvoorbeeld als natuurlijkzoetmiddel van pittige (Thaise)gerechten of bij een kaasplankje.
- Biologische Vijgenstroop: Een zeer smaakvolle toevoeging aan het mooie assortiment stropen en siropen van de Traay is de biologische vijgenstroop uit Turkije. Geschikt voor vegetariërs en veganisten, een goed en smaakvol alternatief voor geraffineerde suiker en bovendien ongeraffineerd. Daarnaast bevatten vijgen een rijke bron van vitamine-A en de veelvuldigheid aan mineralen.