Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Weerribben Zuivel introduceert IJslandse zuiveldrank

Weerribben Zuivel breidt het assortiment Skyr uit met een Drink variant, naast de Skyr yoghurt in beker. Skyr Drink wordt gemaakt volgens een meer dan 1000 jaar oud IJslands recept. Klaas de Lange: "De verse Skyr Drink van Weerribben Zuivel is een naturel drinkyoghurt in een literpak. Het product is fris en romig van smaak. De structuur is heerlijk zijdezacht. Skyr Drink is net als de Skyr yoghurt van nature rijk aan eiwitten en bevat weinig vet. Deze unieke eigenschappen garanderen een goede start van de dag. Dit product is ideaal voor mensen met een actieve levensstijl."



IJsland is een land van extremen. Het land wordt omringd door de Atlantische Oceaan in het zuiden, de Straat van Denemarken in het westen, de Groenlandzee en een deel van de Noordelijke IJszee in het noorden. Het is het meest dunbevolkte land van Europa en staat bekend om haar rauwe natuurkracht. Het landschap bestaat onder andere uit vulkanen, gletsjers en geisers. Klaas: "Deze pure natuurkracht proef je bijna terug in onze Skyr yoghurt en Skyr Drink. Skyr is het lokale zuivelproduct waarmee IJslanders al meer dan duizend jaar hun dag beginnen. Er gaan verhalen dat de Vikingen het product vanuit Noorwegen naar IJsland brachten ten tijde van de kolonisatie van IJsland.

Tijdens de Biobeurs 18 en 19 januari in IJsselhallen in Zwolle strijdt Skyr Drink om de titel: 'Bioproduct van het jaar!. In de nieuwe producten-galerij (hal 2, naast het Foodplein) vindt je Skyr Drink tussen andere nieuwe producten die dit jaar ontwikkeld zijn.

Voor meer informatie: www.weerribbenzuivel.nl
Publicatiedatum: