Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

RauwPower zuivel voor het eerst op de Bio-beurs

Een jaar geleden vertrokken André en Tonny Mulder van Wijthmen naar De Lutte om daar een nieuwe start te maken. In Wijthmen maakten zij al rauwmelkse zuivel. Door de geplande aanleg van de A35 dwars door hun weilanden moesten zij verkassen.



Na een tijd alle opties bekeken te hebben werden er nieuwe kansen en mogelijkheden gezien. Er werd een samenwerking gezocht met Jos en Dorthy Elderink van Erve Het Hengelman en er werd een zuivelfabriek in De Lutte (Twente) gebouwd. Zoon Koen die aan Wageningen UR Levensmiddelentechnologie heeft gestudeerd is er ook voltijd werkzaam. Sinds april wordt er ook aan groothandels geleverd (Kroon Biologisch, de Zaai-Ster, Udea en het Belgische Biofresh).



Op dit moment wordt er kefir, kefirhangop, yoghurt en yoghurthangop gemaakt. Vanaf februari wordt aan dit assortiment een frisse weidrank met mangosmaak toegevoegd. Dit alles is te proeven tijdens de beurs. Er zal ook gelegenheid zijn om kennis te maken met de mensen van RauwPower (stand 192) en om informatie over deze zuivel in te winnen.

Voor meer informatie: www.rawmilkcompany.nl
Publicatiedatum: