Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Traay viert 40-jarig bestaan op de Bio-beurs

Dit jaar bestaat de Traay 40 jaar en dat vieren ze ook op de Bio-beurs. Zo wordt de natuurlijke verzorging Bee honest extra in het zonnetje gezet door huidspecialist en trainer natuurcosmetica Danielle Ooteman. Danielle is eigenaresse van Studio Natuurzuiver en specialist op het gebied van 100 procent natuurlijke verzorging.


Danielle Ooteman

40 jaar de Traay

Het begon allemaal op de studentenkamer van Wouter Vuijk. Naast zijn studie vond Wouter gezond eten erg belangrijk. Wouter: "Waar ik woonde was geen natuurwinkel, en dus besloot ik om vanuit mijn eigen kamer biologische producten te verkopen." Zo kwam Wouter in contact met een imker waar hij zijn honing inkocht. Dit wekte zijn interesse en het duurde dan ook niet lang voordat hij zijn eerste bijenkast kocht.

Naast zijn eigen honing, besloot Wouter om honing te importeren uit het buitenland. Dit was vanaf het begin al biologische honing, alleen op dat moment nog niet gecertificeerd. Wouter heeft vervolgens samen met SKAL meegedacht over de richtlijnen voor biologische honing.

Op dit moment werken ongeveer 40 mensen bij imkerij de Traay. De Traay combineert haar ambachtelijke imkerij met moderne honingverwerking, wat een veilig, schoon en HACCP-gecontroleerd product garandeert.

Voor meer informatie: www.detraay.com
Publicatiedatum: