Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rabobank standhouder op Bio-beurs

"Biologische landbouw is niet voor iedereen weggelegd"

Rabobank heeft als grootste financier van de landbouw ook het grootste aantal biologische boeren. Deelname aan de Bio-beurs 2017 vindt de Rabobank belangrijk om haar klanten te ontmoeten en om de groeiende belangstelling voor biologische producten te onderstrepen, aldus Gea Bakker, sectormanager Biologisch landbouw van de Rabobank.
 
Zij zal ook actief zijn in workshops op woensdag en donderdag over de toekomst van biologische landbouw. Gea: "We hebben een drieluik over biologische landbouw gepresenteerd. Bio heeft een goed verhaal naar de consument en het heeft duurzaamheid als belangrijk doel. Het vraagt veel vakmanschap en het vraagt om hoge kwaliteit van ondernemerschap. Biologische landbouw is niet voor iedereen weggelegd. Als financier kijken wij vooral naar de competenties van de ondernemer. Onze accountmanagers hebben naast kennis van de gangbare landbouw ook kennis van de biologische landbouw en zijn goed thuis in de agrarische sector waardoor wij met deze ondernemers een goed strategisch gesprek kunnen voeren. Op de stand zijn verschillende medewerkers van lokale banken aanwezig om met de bezoekers in gesprek te gaan.
 

Rabobank Sponsor Ekoland Innovatieprijs

Vanaf 2008 wordt op deze biologische vakbeurs van Nederland ieder jaar ook de Ekoland Innovatieprijs uitgereikt aan een boerenbedrijf die waardering verdient voor hun bijdrage aan de innovatie binnen de sector. De laatste 5 jaren is Rabobank sponsor van de geldprijzen voor de nummers 1, 2 en 3 die vooraf als genomineerden worden gepresenteerd. Dit jaar maakt Gea Bakker ook deel uit van de vakjury.
 
Voor informatie:
Gea Bakker Smit
Rabobank Nederland
www.rabobank.nl
Standnummer 321
Publicatiedatum: