Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Bakkerij de Knollentuin voortgezet door nieuwe eigenaren

In de Knollentuin wordt sinds 1974 ambachtelijk en biologisch brood gebakken. Het graan wordt op authentieke molenstenen gemalen. De naam Knollentuin is afkomstig van het 'in je knollentuin zijn' wat betekent dat je het naar je zin hebt op de plek waar je bent. 



Anke en Bas Loeffen en Jeroen Sluijters nemen de Knollentuin met ingang van 2017 over van de oude vennoten die de bakkerij 35 jaar hebben gerund. Elk van hen gaat deze uitdaging met plezier tegemoet. "Als bakkerszoon loopt het bakkersbloed door mijn aderen", vertelt Bas. Anke is ook enthousiast: "Ik kijk er naar uit om kennis te maken met de klanten binnen de vertrouwde prettige sfeer". Jeroen kijkt met nostalgie terug: "De herinnering aan de geur van het paasbrood dat mijn moeder en ik samen maakten toen ik een jaar of 5 was, kwam direct naar boven toen ik voor het eerst de krentenbroden in de bakkerij uit de oven trok". Het drietal hoopt hun klanten met veel enthousiasme, inzet en vreugde te blijven ontvangen.
 
Het assortiment broden bestaat uit vele soorten gist- en desembrood, waaronder volkoren-, spelt-, mais-, noten-, vruchten- en witbrood. Ook maakt de Knollentuin een grote variatie zoet (met en zonder suiker) en hartig banket. De specialiteiten zijn onder andere Fransland desembrood, Panforte, Seitanbroodjes en Sachertaart.

Voor meer informatie: www.deknollentuin.nl

Publicatiedatum: 10-1-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

18-5-2018 Biologische rawfood crackers ontstaan uit zoektocht naar oplossing allergie
15-5-2018 Driekant en EKO-keurmerk in RTL7-programma Greenproject
14-5-2018 Minder deelnemers voor duurzame taartenbakwedstrijd
14-5-2018 'De Twee Gebroeders' vertellen over bio-meel tijdens landelijke molendag
14-5-2018 "Geur van versgebakken brood stimuleert niet tot aankoop"
1-5-2018 Le Bonbon Franc nu Skal-gecertificeerd
30-4-2018 Renkumse Molen Skal-gecertificeerd
30-4-2018 Eerste bio-baktarwe sinds jaren in Friesland verbouwd
20-4-2018 Bakwedstrijd: biologische appeltaart
16-4-2018 Prť Pain heeft uitbreidingsplannen
12-4-2018 "Biologisch brood kan ook echt lekker en betaalbaar zijn"
9-4-2018 Tritordeum bereikt ook bakkersopleiding
5-4-2018 Broer en zus bakken bio-biscuits
26-3-2018 Nieuw: raw psylliumvezels
23-3-2018 Prins Harry en Meghan Markle kiezen voor biologische bruidstaart
14-3-2018 'Jenneke bakt lekkernijen 100% biologisch'
12-3-2018 Samenwerking verbetert communicatie over bio-bakgraan
6-3-2018 "Ik kan uitslapen doordat mijn deeg 16 uur moet rijzen"
1-3-2018 Marlies Billens: "Goede biologische olijfolie werkt prima als broodverbeteraar"
28-2-2018 Wat bio-brood biologisch maakt

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *