Bakkerij de Knollentuin voortgezet door nieuwe eigenaren
Anke en Bas Loeffen en Jeroen Sluijters nemen de Knollentuin met ingang van 2017 over van de oude vennoten die de bakkerij 35 jaar hebben gerund. Elk van hen gaat deze uitdaging met plezier tegemoet. "Als bakkerszoon loopt het bakkersbloed door mijn aderen", vertelt Bas. Anke is ook enthousiast: "Ik kijk er naar uit om kennis te maken met de klanten binnen de vertrouwde prettige sfeer". Jeroen kijkt met nostalgie terug: "De herinnering aan de geur van het paasbrood dat mijn moeder en ik samen maakten toen ik een jaar of 5 was, kwam direct naar boven toen ik voor het eerst de krentenbroden in de bakkerij uit de oven trok". Het drietal hoopt hun klanten met veel enthousiasme, inzet en vreugde te blijven ontvangen.
Het assortiment broden bestaat uit vele soorten gist- en desembrood, waaronder volkoren-, spelt-, mais-, noten-, vruchten- en witbrood. Ook maakt de Knollentuin een grote variatie zoet (met en zonder suiker) en hartig banket. De specialiteiten zijn onder andere Fransland desembrood, Panforte, Seitanbroodjes en Sachertaart.
Voor meer informatie: www.deknollentuin.nl