Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Bakkerij de Knollentuin voortgezet door nieuwe eigenaren

In de Knollentuin wordt sinds 1974 ambachtelijk en biologisch brood gebakken. Het graan wordt op authentieke molenstenen gemalen. De naam Knollentuin is afkomstig van het 'in je knollentuin zijn' wat betekent dat je het naar je zin hebt op de plek waar je bent. 



Anke en Bas Loeffen en Jeroen Sluijters nemen de Knollentuin met ingang van 2017 over van de oude vennoten die de bakkerij 35 jaar hebben gerund. Elk van hen gaat deze uitdaging met plezier tegemoet. "Als bakkerszoon loopt het bakkersbloed door mijn aderen", vertelt Bas. Anke is ook enthousiast: "Ik kijk er naar uit om kennis te maken met de klanten binnen de vertrouwde prettige sfeer". Jeroen kijkt met nostalgie terug: "De herinnering aan de geur van het paasbrood dat mijn moeder en ik samen maakten toen ik een jaar of 5 was, kwam direct naar boven toen ik voor het eerst de krentenbroden in de bakkerij uit de oven trok". Het drietal hoopt hun klanten met veel enthousiasme, inzet en vreugde te blijven ontvangen.
 
Het assortiment broden bestaat uit vele soorten gist- en desembrood, waaronder volkoren-, spelt-, mais-, noten-, vruchten- en witbrood. Ook maakt de Knollentuin een grote variatie zoet (met en zonder suiker) en hartig banket. De specialiteiten zijn onder andere Fransland desembrood, Panforte, Seitanbroodjes en Sachertaart.

Voor meer informatie: www.deknollentuin.nl

Publicatiedatum: 10-1-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

23-6-2017 Omzet bio-brood in servicesupers stijgt ruim een kwart in 2016
19-6-2017 Biologisch zuurdesembrood uit Eindhoven: Het Hoevebroodt
12-6-2017 "Jammer dat Skal niet meer in staat is om mee te denken"
6-6-2017 Basisprijs bio-graanpool Agrifirm bedraagt 338,78 euro per ton baktarwe
24-5-2017 Bio-granen op windkracht
19-5-2017 Zeeuwse bio-bakker zet haar deuren wagenwijd open
12-5-2017 Buiteman introduceert biscuits met gerijpte Goudse kaas&bieslook
1-5-2017 Belgen bakken bio-brood met buitenlands bakgraan
28-4-2017 "Geen molen verwerkt grondstoffen zo zuiver als de Treffler molen"
19-4-2017 Tritordeum: graan met 40% minder gluten-eiwitten dan tarwe
10-4-2017 Nominatie voor bio-baktarwe uit de Groningse Graanrepubliek
10-4-2017 "Bio-certificaat hoeft geen grote drempel te zijn"
20-3-2017 Stadsbakkerij Broodt bakt culinair brood voor restaurant De Lindehof
20-3-2017 Desembroden met een moderne kijk op de toekomst
16-3-2017 Kunstmest bij gangbare tarweteelt goed voor 40% CO2-uitstoot
2-3-2017 Nieuw: haverkoeken van Billy's Farm
14-2-2017 Nieuw: ambachtelijk beschuit van Your Organic Nature
13-1-2017 TerraSana start nieuwe serie receptenacties voor bio-winkels
11-1-2017 Bakker Bronswijk trekt naar Hoeve Biesland in maart
6-1-2017 Australië: Vraag naar biologisch graan neemt toe

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *