Biologische oestersaus met echte oesters van onoff spices!
Meestal is kunstmatige oesteressence het smaakbepalende ingrediënt en worden veel oestersauzen tegenwoordig fabrieksmatig vervaardigd met maïsmeel als verdikkingsmiddel en donker gemaakt met karamel. Onoff spices! gebruikt als basis een oesterextract dat gemaakt wordt door het inkoken van oesters tot een dik en bruin concentraat. Dit extract geeft de kenmerkende smaak en geur aan de oestersaus. Het extract wordt samen met suiker, siroop en sojasaus gekookt en gebonden met tapiocameel. Dit alles geeft deze dikke, zoete en krachtig smakende saus zijn specifieke karakter. “De boodschap is eigenlijk heel simpel: echte oesters en biologische ingrediënten.”
Oestersaus is oorspronkelijk afkomstig uit de Kantonese keuken maar wordt ook in de keukens van Thailand, Cambodja en Vietnam gebruikt. De saus wordt op het laatst toegevoegd aan roerbakgerechten met vlees, groenten of vis.
onoff spices! staat op stand 161 tijdens de BioBeurs in Zwolle (18 & 19 januari 2017). De biologische oestersaus dingt mee naar de titel ‘Favoriete Bioproduct van Nederland’.
Voor meer informatie:
onoff spices!
Onno Stienen,
managing director
info@onoffspices.nl
www.onoffspices.nl
010-3073250
0646061853