Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nedato tevreden met eerste jaar Pommily Organic

"Succesvolle start bio-aardappelen"

Vorig jaar presenteerde Nedato tijdens de Bio-beurs in Zwolle het nieuwe label voor biologische aardappelen Pommily Organic. "Inmiddels hebben we een succesvolle start gehad en liggen de aardappelen in een duurzame papieren verpakking van 1,5 kg in zo’n 400 winkels in Nederland", laat een woordvoerder van Nedato weten. "De consumenten zijn zeer positief over onze verse smaakvolle biologische aardappelen."



"Met Pommily Organic spelen we in op de toenemende behoefte aan informatie, innovatie en duurzaamheid op het gebied van voeding. De aardappelen worden biologisch geteeld en verpakt op onze geheel biologische boerderij en worden niet gewassen. Daardoor sparen we het milieu en kan de consument de aardappelen langer bewaren. Pommily Organic is daarmee een uniek en mooi biologisch product met een betere en oorspronkelijke smaak."

Net als vorig jaar is Pommily te vinden op de Bio-beurs. Pommily is een initatief van Nedato.

Voor meer informatie: www.pommily.com
Publicatiedatum: