Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groninger slagerij breidt uit naar Noord-Holland

De Groningse slachter Kroon Vlees breidt haar aanwezigheid in Noord-Holland verder uit. Sinds 2014 werd er geïnvesteerd in een nieuw wagenpark om aan de vraag uit deze provincie te voldoen. "Door de vraag naar ons kwaliteitsvlees in Noord-Holland waren wij en één van onze leveranciers aanwezig op de Paasveemarkt 2016 in Schagen", aldus Henk Luinge.



Kroon Vlees in Groningen werkt al sinds 1870 duurzaam. "Milieu en dierenwelzijn staan hoog in het vaandel in ons slachthuis, waar vlees uit de noordelijke provincies verwerkt wordt", legt Henk uit. "Hierdoor kunnen onze klanten (slagers en groothandels) altijd regionaal vlees verkopen en zo optimaal inspelen op de wensen van de moderne consument."



Ondanks dat de slachterijbranche moeilijke jaren heeft gekend, heeft Kroon Vlees altijd bestaansrecht gehad. "Dat komt omdat we altijd trouw zijn gebleven aan de slager", vertelt Rieks Kroon, die eind 2014 zijn bedrijf verkocht aan Henk Luinge.



"Tevens kunnen wij biologisch rundvlees leveren, dit productenpakket omvat zowel halve en hele karkassen, technische delen en biologische gehakt snippers. Dit producten pakket wordt verder en sneller uitgebreid omdat de Noord-Hollandse slagerij Commandeur Eko Vlees onverwacht de activiteiten heeft gestaakt", sluit Henk af.

Meer informatie:
Kroon Vlees
Henk Luinge
Gotenburgweg 30
9723 TM Groningen
050 541 4551
www.kroonvlees.nl
Publicatiedatum: