Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rapport bewijst gezondheidsvoordelen biologisch voedsel

In een nieuw rapport dat wordt ondersteund door wetenschappers van het Europees Parlement is aangetoond dat het eten van biologisch voedsel verschillende gezondheidsvoordelen met zich mee brengt. Deze voordelen zijn onder andere een lager risico op ziektes, de opname van meer goede nutriënten, een lager risico op allergieën bij kinderen en een lager risico op resistentie van antibiotica. 



Verkoop van biologische producten is de afgelopen jaren al toegenomen omdat mensen de gezondheidsvoordelen zagen, en dat wordt nu nogmaals bevestigd. Er was tot nu toe nog weinig onderzoek gedaan over dit onderwerp. Biologische producten zijn over het algemeen wel duurder dan conventionele producten. 
Publicatiedatum: