Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Italiaanse teler teelt 16 soorten wilde tomaten:

"Yellow Pear qua smaak en uiterlijk welkome toevoeging"

Gianfranco Cunsolo heeft een teeltbedrijf dichtbij het stadje Vittoria in het zuidoosten van Siciliƫ. Siciliƫ is het grootste eiland in de Middellandse Zee en bekend om de unieke cultuur en de lokale keuken. Landbouw is de meest belangrijke economische activiteit van het eiland. Vooral de teelt van citrus en groente komt op het eiland veel voor. Gianfranco teelt biologische wilde tomaten en komkommers. "De wilde tomaten zijn beroemd en ieder bakje van 250 gram bestaat uit verschillende soorten smakelijke en kleurrijke tomaten", vertelt hij. "In totaal teel ik zo'n 16 soorten, waarvan ik de Yellow Pear de lekkerste vind. Die vormt zowel qua smaak als qua uiterlijk een mooie toevoeging in gerechten."



Voor meer informatie: www.natureandmore.com
Publicatiedatum: