Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koelverse biologische quinoaburgers nu ook in Duitse retail

NatureCrops Quinoa en Menken van den Assem hebben de handen ineengeslagen voor vegetarische quinoaburgers. De quinoa is biologisch geteeld. De producten zijn gluten- en lactosevrij. Bovendien zijn er geen suikers toegevoegd. De quinoaburgers zijn koelvers, zodat ze enkel nog hoeven te worden gebakken. Na de introductie van vriesverse quinoaburgers in de horeca en foodservice eerder dit jaar, liggen vanaf vandaag de koelverse quinoaburgers in de Duitse supermarkten van de grootste supermarktketen van het land, Edeka-Gruppe. Naar verwachting volgt een brede uitrol in andere Europese supermarkten op de korte termijn.



"Dat de burgers zo snel na de ontwikkeling al in veel Duitse supermarkten te vinden zijn, is voor ons het bewijs dat mensen meer en meer behoefte hebben aan verantwoorde voeding die bovendien eenvoudig te bereiden is. En door samen te werken met dé quinoaexpert hoeft de consument bovendien niet in te leveren op kwaliteit", aldus Christian Braak, commercieel manager bij Menken van den Assem.

Hans Voorschuur, commercieel directeur van NatureCrops Quinoa, is ook te spreken over de samenwerking. "Het is ons doel de consument te laten zien dat lekker en verantwoord eten heel goed samen gaan. Bij de productie van onze quinoa en quinoaburgers is iedere stap in het proces traceerbaar, zodat we van begin tot eind, van coöperatie tot consument, de controle houden."



De koelverse quinoaburgers zijn per twee verpakt, de vriesverse quinoaburgers per vier. Er is keuze uit drie smaakvarianten: groenten, ui en appel/kerrie.

Voor meer informatie:
www.menkenvandenassem.nl
www.naturecrops.com
Publicatiedatum: