Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lijn composteerbare verpakkingen voor biotomaten uitgebreid

CFK heeft de introductie van zijn nieuwste Earthcycle verpakking aangekondigd voor de rebranding van Serres Sagmai's Savoura biologische kastomaten. De nieuwe Savoura Bio folieverpakking is voorzien van een nieuw merklogo en is verkrijgbaar in supermarkten in heel het Canadese Quebec.






"We werken graag samen met partners die onze ideeën over afvalreductie delen door gebruik te maken van recyclebare en biologische afbreekbare verpakkingen," vertelt Brad Dennis, vicedirecteur sales en marketing van CKF. "Onze Earthcycle verpakkingen en biologische AGF dragen dezelfde boodschap uit. Dus het besluit om Savour Bio producten te steunen, was gauw genomen."

Earthcycle producten zijn vervaardigd uit een mix van FSC ruwe en gerecyclede vezels en worden geproduceerd in Hantsport, Novia Scotia. De verpakkingen dragen het compostkeurmerk en kunnen samen met oud papier gerecycled worden.

Voor meer informatie: 
Brad Dennis
CKF
Tel: (416) 249-2272 
Publicatiedatum: