Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw muesli-walhalla in Utrecht

mymuesli opent eerste brand store in Nederland

Met de opening van de allereerste mymuesli store in Nederland, kunnen liefhebbers van muesli hun hart ophalen. Het Duitse customized mueslimerk opent na zes jaar online nu de eerste fysieke winkel in het centrum van Utrecht. Naast een ruim assortiment van dertig verschillende soorten muesli, havermout en diverse mymuesli2go producten, introduceert mymuesli speciaal ter ere van de eerste Nederlandse winkel de exclusieve limited edition: Holland-muesli.



Costumized

Met de start in 2007 in Duitsland was mymuesli de eerste aanbieder van customized muesli wereldwijd. De uitkomst voor iedereen die met regelmaat naar het standaard muesli-assortiment in de supermarkt staart, op zoek naar de perfecte mix. De online formule met meer dan 80 bio-ingrediënten en meer dan 566 biljard combinatiemogelijkheden, is inmiddels uitgegroeid tot een Europees erkend muesli-merk met tevens een ruim assortiment aan kant-en-klaar mixen, limited edition producten en ruim 60 fysieke winkels in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden en vanaf nu ook Nederland.

Muesli walk-through

De eerste mymuesli winkel wordt geopend in het centrum van Utrecht. Alle producten zijn 100 procent biologisch en zonder kunstmatige toevoegingen. De Paleo variant is gebaseerd op het dieet uit de steentijd zonder granen en met veel noten. Ook is er de suikerarme, caloriearme en koolhydraatarme Balance-muesli. Daarnaast leent de N’oats havermout van mymuesli zich ook voor recepten als N’oats Gingerbread of havermoutkoekjes.

"Nederlanders zijn stylish, fashionable en ver ontwikkeld op het gebied van e-commerce en digitalisering. Er is echter nog ruimte voor goede muesli. Dit gecombineerd met het openen van een winkel, biedt ons de mogelijkheid om mymuesli aan nog meer mensen te introduceren. Onze groei in Nederland is vanaf het begin heel constant. Het offline gaan zoals in Duitsland, Oostenrijk en
Zwitserland is dan ook een logisch gevolg. We zijn erg blij dat onze droom om een winkel in Nederland te openen nu eindelijk werkelijkheid wordt", aldus Max Wittrock, één van de oprichters van mymuesli.

Limited edition: Holland-muesli

Speciaal voor de opening van de allereerste store in Nederland, lanceert mymuesli de limited edition Holland-muesli. Een exclusieve krokante mix met oranje
duindoornbessen voor een verrassende twist. De koker is voorzien van een typisch
Hollands design in de kleuren rood-wit-blauw, gecombineerd met oranje. Naast tulpen, molens en klompen, pronken ook de typische grachtenhuizen en de Nederlandse vlag op deze limited edition koker.

Voor meer informatie: www.mymuesli.nl
Publicatiedatum: