Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22ste vestiging in België

Bio-Planet opent nieuwe supermarkt in Sint-Niklaas

Op woensdag 16 november opent Bio-Planet een nieuwe winkel in het Belgische Sint-Niklaas. Het is de 22ste Bio-Planet in België en de allereerste in het Waasland. De biologische supermarkt bevindt zich op de Heidebaan vlakbij het recreatiepark De Ster. De winkel werd met duurzame technieken en materialen gebouwd en heeft een centrale koelinstallatie op propaan. Er gaan 17 medewerkers aan de slag.

Compleet aanbod op 650 m²

De nieuwe biosupermarkt ligt langs de Heidebaan (N70), de verbindingsweg tussen Sint-Niklaas en Beveren. Vlak naast de nieuwe Bio-Planet bevindt zich ook een tankstation van DATS 24, de brandstofspecialist van Colruyt Group. Op een winkeloppervlakte van 650 m² vinden klanten het volledige assortiment van 6.500 producten, zowel food als non-food. Bio-Planet Sint-Niklaas heeft 55 parkeerplaatsen en een laadpaal voor elektrische wagens. In de fietsenstalling passen 14 fietsen en er is ook een laadpunt voor elektrische fietsen voorzien.

Voor meer informatie:
www.bioplanet.be
Publicatiedatum: