Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bee foundation zoekt nieuwe bestuursleden

Bee Foundation zoekt per ingang van 1 januari volgend jaar een nieuwe voorzitter en een lid van de Raad van Toezicht. Het bedrijf werkt aan de versterking van het leefmilieu van bijen, hommels en vlinders, door kennisverspreiding, betrokkenheid te vergroten en voedselvelden voor bijen, hommels en vlinders aan te leggen. Hiervoor zijn de producten Bee Miles en Bee Events ontwikkeld. Bee Foundation werkt uitsluitend met biologische zaden en beheert op biologische wijze.



Bee Foundation streeft naar het realiseren van bijen-oases en verbindingsroutes voor bijen, hommels en vlinders met schoon, gevarieerde voeding in voorjaar, zomer en najaar. De organisatie hoopt binnen 10 jaar minimaal 1.000 hectare te realiseren die samen een ecologische bij-structuur vormen. Bee Foundation werft hiertoe fondsen, brengt Bee Miles op de markt en sluit beheersovereenkomsten met grondeigenaren af. Bee Foundation probeert bedrijven, festivals, scholen en natuureducatiecentra te bereiken. Middels Bee Events: lezingen, masterclasses, excursies en theater zet de stichting zich in om dit te bereiken.

Voor meer informatie: www.bee-foundation.nl
Publicatiedatum: