Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Yoghurt Barn en Denise Kortlever lanceren 'All-day breakfast bowl’

Yoghurtketen Yoghurt Barn is een samenwerking aangegaan met culinair expert Denise Kortlever. Samen creëerden zij de 'All-­day breakfast bowl', die vanaf nu verkrijgbaar is.



Denise: "Ik volg Yoghurt Barn al vanaf het begin en vind ze een goed voorbeeld van een jonge, vooruitstrevende keten die inspeelt op culinaire trends. Ook nu weer, door de internationale bowltrend te vertalen naar nieuwe gerechten op het menu. Als auteur van 'All‐day breakfast' en 'All-­day bowls' kon een eigen breakfast bowl niet uitblijven, dus sloegen Yoghurt Barn en ik de handen ineen". Wouter van Yoghurt Barn vult aan: Nederlanders worden steeds meer buitenshuis-ontbijters. Dit waren we allerminst. Met nieuwe koffieconcepten, 24h ontbijtmogelijkheden en boeken van Denise over hoe je lekker kunt ontbijten, worden we gestimuleerd de hele dag door te genieten. Een samenwerking moest wel een keer ontstaan en de Oats en Acai Bowls waren de perfecte gelegenheid".

All-day breakfast bowl

De All-­day breakfast bowl bestaat uit havermout met een topping van appel, dulce de leche - een karamelpasta van gecondenseerde melk die veel in Zuid-Amerika wordt gegeten - pecannoten en hangop. De noten zorgen voor extra crunch en de hangop levert extra romigheid en eiwitten. Daar bovenop gaan er nog wat blauwe bessen voor extra kleur en vitamines.

Voor meer informatie: www.yoghurtbarn.nl
Publicatiedatum: