Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt opent pop-up store

Vanaf vrijdag 4 november aanstaande 'verplaatst' het eeuwenoude familielandgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt uit de Betuwe naar Leiden. In de pop-up store in het voormalige pand van de V&D aan de Aalmarkt, opent dan de Landgoedwinkel met landgoedcafé voor twee maanden haar deuren in de stad. De pop-up Landgoedwinkel met café is dagelijkse open tot en met 31 december.



Heerlijkheid Mariënwaerdt is een groot landgoed in de Betuwe te midden van de natuur en met een rijke historie. Het werd in 1129 als Norbertijner abdij gesticht en is sinds 1734 een familielandgoed. Het landgoed is volledig biologisch. Van eigen melk worden op het landgoed biologische kazen bereid en van het fruit uit de boomgaarden jams, chutneys, curds, marmelades, sappen en sauzen, zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Al deze delicatessen en kazen zijn vanaf volgende week te vinden in de pop-up Landgoedwinkel Leiden. Bovendien kun je er koffie drinken of genieten van een ontbijtje of lunch, bereid met landgoedproducten.



Voor meer informatie:
www.marienwaerdt.nl
www.landgoedwinkel.com
Publicatiedatum: