Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vlaams bio-restaurant De Postelein sluit haar deuren

Biologisch restaurant De Postelein uit het Vlaamse Waregem, dat in 2011 nog werd onderscheiden met de Vlaamse Bio-Award, is failliet verklaard. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Curator Wim Arslijder sprak de verwachting uit dat Waregem nog niet klaar was voor dit bio-concept. De overname behoort tot de mogelijkheden, maar lijkt volgens hem zo goed als uitgesloten.



Eigenaresse Floor Van Egghen kijkt met weemoed terug op het sluiten van haar restaurant, blijkt uit de Facebook-pagina van De Postelein. "De Postelein is niet meer. Er zijn enkele spannende maanden achter de rug. Maanden waarin ik zelf heel veel heb moeten afwegen, waarin de cijfers en 'courage' naast elkaar werden gelegd, en waar uiteindelijk een beslissing uit is gekomen. Na 13 jaar leg ik mijn koksmes aan de kant. Het voorbije anderhalf jaar was spannend, maar dankzij alle mensen rondom mij, ook onvergetelijk, intens, warm, en daardoor draaglijk. Zonder hen was ook dat niet mogelijk geweest. Een laatste warm "adieu" ook aan jullie: iedereen achter die 1031 'likes'. Ik ben trots en dankbaar voor alle verbondenheid die daaruit blijkt. Bedankt voor jullie respons, voor de warme woorden toen ik al eerder melde dat het moeilijk ging. Bedankt voor de trouwe bezoekjes en elk signaal van verbondenheid."

Bron: HLN
Publicatiedatum: