Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eimskip lijft Nederlandse reefer Extraco in

Eimskip heeft haar positie in de wereldwijde gekoeld zeetransport versterkt door de overname van het Nederlandse bedrijf Extraco Internationale Expeditie. De IJslandse vervoerder neemt een meerderheidsbelang van 90 procent in Extraco, dat in 1991 werd opgericht nabij de haven van Rotterdam. Het bedrijf is gespecialiseerd in IT-diensten voor importeurs van gekoelde en bevroren biologische goederen in Nederland, alsmede het verschaffen van import handling, warehousing, douane-afhandeling en distributie van gekoelde en bevroren bulkgoederen in Europa. Het bedrijf is SKAL-gecertificeerd. De jaaromzet van de onderneming bedraagt ​​circa 19 miljoen euro.



Extraco biedt werk aan 19 mensen. De meerderheid van het bedrijf blijft aan boord van het bedrijf. Het bedrijf verhuist vanwege synergie-voordelen naar het Eimskip-kantoor in Rotterdam. Daar zal het een logistiek centrum vormen met de andere takken binnen Eimskip: European Transport Services (E.T.S.), Eimskip Reefer Logistics en Jac. Meisner. Met deze overname wil Eimskip haar expeditiediensten in Nederland versterken en diversificeren.



Bron: Eimskip
Publicatiedatum: