Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste huizen ecowijk Houten opgeleverd

De eerste huizenblokken van Ecowijk Houten zijn klaar. Vanaf vorige week tot eind november worden alle huizen in de ecowijk (Leebrug II in de wijk het Hout) opgeleverd. Als eerste kwamen de huizen aan de zuidwest- en westkant aan de beurt. Daar gingen stukadoors, schilders en stoffeerders aan de slag om de woningen ook verhuisklaar te maken. De eerste ecowijkleden verhuizen nog deze maand naar hun nieuwe onderkomen.



De ecowijk gaat hiermee een nieuwe fase in, de fase waar sommige leden al zes jaar naar toe leven; de ecowijk gaat bewoond worden. Daarmee komt een eind aan de drukke periode van de bouw. Alle keuzes waar de leden het samen over eens moesten worden, de perikelen die de nodige hoofdbrekens kostten om ze tijdig op te lossen, kostten veel tijd en energie. En ook de aannemer ziet uit naar de afronding, want de bouw van deze wijk met uitsluitend duurzame materialen en installaties in 36 verschillende woningen betekende voor de aannemer een grote uitdaging.



De officiƫle opening van de wijk zal nog een poosje duren. De bewoners nemen eerst de tijd om hun huis en de mandelige tuin in te richten. Daarna zal de ecowijk aan Houtenaren en andere belangstellenden de gelegenheid bieden om eens een kijkje te nemen.

Voor meer informatie: www.ecowijkhouten.nl
Publicatiedatum: