Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio verswinkel Origin’O opent nieuwe store in Hasselt

Hasselt heeft er een nieuwe biologische winkel bij. Op 16 oktober 2016 werd de nieuwe Origin'O store feestelijk geopend voor het grote publiek. De opening van de gloednieuwe winkel werd gevierd door zo'n 500 nieuwsgierigen. Met de opening in Hasselt wil Origin'O het hart van de Limburgse bioconsument veroveren. "Iedereen was alvast laaiend enthousiast", stelt store manager Stefaan Vanlerberghe.



Verse producten

Het concept? Heel simpel. Origin'O geeft de voorkeur aan verse, Belgische kwaliteit en wil door samen te werken met lokale boeren in de buurt van de winkels de keten zo kort mogelijk houden. Iedereen die naar de opening kwam, kon bijvoorbeeld proeven van biologische geitenbrie, gemaakt op een boerderij in Lummen.



Duurzaam

Voor het winkelbelevingsconcept en andere communicatie werkt Origin'O samen met strategisch communicatiebureau KIXX | Strategy & Communication, dat reeds de nodige ervaring heeft in de biowereld. "We willen onze duurzame visie laten vertalen in de winkelinrichting, en dat is wat mij betreft toch meer dan geslaagd", vertelt Stefaan. Wie ter plaatse wil proeven van biologische gerechtjes, kan terecht in de open keuken. Er is ook een uitgebreide kaastoog.



Samenwerking met VTI

In de winkel vind je ook wijnkistjes terug met daarop het Origin'O-logo gebrandmerkt. Voor het ontwerp van die kistjes deed Origin'O beroep op de leerlingen van het Vrij Technisch Instituut van Hasselt.



"Eind dit jaar lanceren we een nieuw O'magazine. Daarin zullen er terug een aantal interessante artikelen te lezen zijn over onze leveranciers. Uiteraard zullen er ook weer winterse recepten aan bod komen, om de feestdagen gezond én biologisch door te komen. We kunnen ook al vertellen dat er een nieuwe bonnenbox aankomt. In die box zullen er terug een pak mooie kortingsbonnen te vinden zijn", aldus Stefaan.

Voor meer informatie: www.origino.be
Publicatiedatum: