Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
24 oktober, Volkert Engelsman (Eosta)

Warmonderhof Avondklas: Transparantie in de wereldhandel

Eosta verhandelt biologische groenten en fruit over de hele wereld. Het bedrijf wil bijdragen aan duurzaamheid door transparant te zijn. In de Avondklas van maandag 24 oktober op Warmonderhof Dronten vertelt Volkert Engelsman over het verbeteren van bodemvruchtbaarheid en voedsel en over het werken aan een beter inkomen voor boeren in arme landen. En hoe Eosta deze duurzame handel compleet inzichtelijk maakt op zijn website.



De wereldhandel van Eosta wordt op zijn website in beeld gebracht van producent tot consument, met echte prijzen en kwaliteit, inclusief verborgen kosten voor de samenleving.

Avondklas

Warmonderhof Avondklassen zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap. Elke avond staat op zichzelf. Aan gasten van buiten Warmonderhof wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door de Vereniging voor biologisch-dynamische landbouw en voeding, Stichting Demeter, Stichting Warmonderhof en Groenhorst Dronten Warmonderhof Opleidingen.

De Avondklas begint om 20.00 uur in de Warmonderhofzaal aan de Wisentweg 12 te Dronten. Aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie:
www.warmonderhof.nl
www.eosta.com
www.natureandmore.com
Publicatiedatum: