Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dapp Frietwinkel duurzaamste horeca van Utrecht

Dapp Frietwinkel aan de Vinkenburgstraat 10 in Utrecht heeft de Duurzame Week Award gewonnen. De jury roemde de manier waarop Dapp duurzaamheid heeft doorgevoerd in alle facetten van de onderneming op ecologisch, economisch en sociaal vlak. Dapp Frietwinkel recycled bijvoorbeeld de olie tot biodiesel en gebruikt alleen groene energie. En zelfs over de vorkjes, verpakkingen en servetten zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar, gerecycled materiaal.



Ook de publieksprijs is gewonnen door Dapp Frietwinkel. Van de bijna 1.000 stemmen gingen er ruim 600 naar de biologische frieten. "De Duurzame Week gaf ons de kans om een hele andere kant van onze onderneming in de schijnwerpers te zetten. We laten zien dat we niet alleen liefde en passie hebben voor lekkere biologische frieten maar ook voor de grondstoffen die we gebruiken en de wereld om ons heen", aldus Siem van Bruggen, medeoprichter van Dapp.

Voor meer informatie:
www.frietwinkel.nl
www.duurzameweek.nl
Publicatiedatum: