Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coöperatie Odin start studentenlidmaatschap bij Estafette

Meer dan 3000 leden van Coöperatie Odin vormen inmiddels rondom 10 Estafette-winkels klantenkringen, waarbij ze door omdenken én samenwerking aan de kassa minder betalen voor hun biologische boodschappen. Door middel van een maandelijkse bijdrage vanaf 16 euro, bepaald door het aantal volwassenen in het huishouden, dragen ze vooraf bij in de basiskosten van de winkel en rekenen in ruil daarvoor tegen een lagere prijs af aan de kassa.



Voor studenten geldt met uitzondering van zaterdag 1 oktober een speciaal studententarief van slechts 11 euro per maand. Daarmee hebben de studenten al voordeel als voor 15 euro per week aan boodschappen doen. Leden van de biologische voedselcoöperatie Odin kunnen op dit moment al in 10 Estafette-winkels, namelijk Alkmaar, Bergen, Delft, Dordrecht, Breda, Arnhem, Nijmegen, Zutphen, Amersfoort en Driebergen, meedoen aan het ledenvoordeelsysteem.

Voor meer informatie:
www.cooperatie-odin.nl
Publicatiedatum: