Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Borden om óp te eten

Voor het eerst in Nederland te koop: eetbare borden, schalen en kommen. Biological Solutions, specialist in biologische disposables, biedt als eerste Nederlands bedrijf eetbare borden aan in haar assortiment. De producten zijn gemaakt van 100 procent natuurlijke materialen: water en tarwezemelen die onder hoge druk en hoge temperatuur tot borden, schalen en kommen gevormd worden.



Volledig en snel biologisch afbreekbaar

Het productieproces is een schoon en milieuvriendelijk technisch proces. Dat levert producten op die eetbaar zijn en volledig biologisch worden afgebroken binnen 30 dagen. Van 1 ton eetbare tarwezemelen kunnen ongeveer 10.000 borden, kommen en schalen geproduceerd worden.


Voordelen

Er zijn meer dan alleen milieutechnische voordelen. De eetbare borden, schaaltjes en kommen zijn eetbaar maar ze kunnen wel tegen een stootje. Ze kunnen in de oven (tot 180 graden) of magnetron gebruikt worden. Dat maakt deze productlijn geschikt voor zowel de picknick, in eigen keuken of de horeca.

Voor meer informatie: www.biologicalsolutions.nl
Publicatiedatum: