Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Santas Koffie presenteert Rotterdamse melange 010

Koffiemerk Santas verpakt koffie in duurzame blikken en kratten met allen een eigen nummer. Naast de huidige koffiemelanges 5, 9, 12, 14, 15, 17 en 19 is op de vakbeurs Gastvrij Rotterdam melange 010 officieel geïntroduceerd.



Melange 010 is een toevoeging op het huidige assortiment biologische koffiesoorten van Santas. Santas gebruikt al jaren de slogan 'Coffee from the port of Rotterdam'. Melange 010 kan dan ook worden gezien als een eerbetoon aan Rotterdam. Het blik is vormgegeven in de groene kleur van Rotterdam met de typerende skyline. De smaak laat zich omschrijven als kruidig met een vol aroma en zoete accenten van rozijnen, pinda en een licht pepertje.

Santas Koffie Rotterdam

Santas Koffie bestaat sinds 1988 en biedt koffies voor op de werkvloer en in de horeca. Alle koffies zijn verpakt in duurzame blikken en houten kratten. Deze materialen worden keer op keer hergebruikt. Het bedrijf is gevestigd in een pand genaamd 'De Vertrekhal Oranjelijn', een industrieel monument uit 1948. Santas koffie is recentelijk toegevoegd aan de activiteiten van Koffiebranderij Mocca d’Or!

Voor meer informatie: www.santaskoffie.nl
Publicatiedatum: