Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leev introduceert biologische OERbakmixen

Leev breidt haar assortiment uit met een nieuw OERbakmix concept. De consument kan nu kennismaken met een lijn biologische oerbakmixen met bereiding van groenten en fruit uit de natuur. Albert Heijn heeft de oerbakmixen van Leev opgenomen in haar assortiment. Het gaat om de vier varianten wortelcake, spelt appeltaart, haver & banaan koekjes (glutenvrij) en browniemix (glutenvrij).



Oerbakmixen
De bakmixen zijn zonder toevoegingen van kleurstoffen, E-nummers en smaak- en conserveringsmiddelen. Leo Voorwinden, oprichter van Leev: "De natuur heeft ons zoveel te bieden en is vanuit haarzelf smaakvol. Ze worden bereid met groenten en fruit uit de natuur: dat is de OER gedachte achter onze bakmixen". De glutenvrije browniemix wordt bereid met courgette, roomkwark en rood fruit. De spelt appeltaart wordt bereid met cranberry en pompoen. De speltwortelcake met stukjes walnoot en de glutenvrije haver & banaan koekjes met banaan.

Voor meer informatie: www.leev.nu
Publicatiedatum: