Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Biologisch voedsel geeft de spelers energie"

Geslaagd kick-off event Bio10daagse bij tophockeyers in Laren

Afgelopen zaterdag 10 september werd de Bio10daagse succesvol afgetrapt bij de Larensche Mixed Hockey Club (LMHC). Bionext, de ketenorganisatie van biologische landbouw, ondertekende een sponsorcontract met de LMHC. De sportclub gaat biologisch promoten onder de spelers. Dit jaar staat de Bio10daagse, na de succesvolle deelname aan onder meer de Olympische Spelen, in het teken van biologische voeding en sportprestaties. Van 15 tot 24 september 2016 is er tien dagen lang extra promotie voor biologisch in heel Nederland.



Het kick-off event rond het clubhuis van de Larensche Mixed Hockey Club was een groot succes. Onder een stralende zomerzon proefden de hockeyers enthousiast van diverse biologische hapjes en sapjes op het speciaal hiervoor ingerichte 'Bioplein'. Goede voeding is essentieel voor topprestaties in de sport. Voorzitter Micky Adriaansens van de Larensche Mixed Hockeyclub is ervan overtuigd: "Alle hockeyspelers, groot en klein, verbruiken tijdens hun wedstrijden en trainingen veel energie. Biologisch voedsel geeft die energie. Goede en vooral gezonde voeding is een must! Van Rio naar Bio, nu ook Bio bij Laren. Daar zijn wij trots op." De club bood dan ook graag ruimte aan de aftrap van de Bio10daagse op 10 september.



Wij staan achter bio

Tijdens de Bio10daagse staat naast het sporten en de biologische voeding ook het 'groene blaadje' volop in het zonnetje. Veel winkels doen mee en laten biologisch stralen tijdens de Bio10daagse. Ze komen met kennismakingsaanbiedingen om iedereen het brede aanbod biologisch te laten ontdekken. Er worden nieuwe producten geïntroduceerd binnen het biologisch assortiment en is er in vers veel aanbod van nieuwe oogst.



De Bio10daagse is onderdeel van #achterBio, een campagne van Bionext die gefinancierd wordt met steun van de Europese Unie.



Voor meer informatie: www.bio10daagse.nl
Publicatiedatum: